Zeg het met bloemen....

Hallo lieve allemaal,

de vakantie zit er weer op. Laura is gisteren vertrokken voor 8 weken vakantiewerk. Geert weer op zee en Kevin druk aan het werk.....het hele rijk voor me alleen. Heerlijk! Ik moet nog wat kaartjes maken dus dat komt heel goed uit 😉 Dank jullie wel voor de reacties op de vakantie foto's. Het was een kleine greep uit 700 foto's. Waar al heel veel van zijn verwijderd. Wat een werk om ze allemaal te bekijken en keuzes te maken....maar wel lekker nagenieten!

Vandaag wil ik jullie een kaartje laten zien die ik voor Anna heb gemaakt als bedankje voor de rondleiding in Frascati. Ze heeft hem ontvangen dus kan ik hem ook aan jullie laten zien.


De achtergrond heb ik gemaakt met Distress Oxides (waarvan er alweer 12 kleuren uitkomen 😅)
En de rozen stempel van Art Journey. Een mask van DutchDoBaDoo en natuurlijk nog wat ministempeltjes van Crealies. De stans die jullie zien heb ik uit China laten overkomen. Het meisje met de bloemen is een stempel van Crafty Individuals. De tekst heb ik op de computer gemaakt en uitgeprint. Wat vlindertjes die natuurlijk al weer volop rondvliegen.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik ga nu gauw mijn tafel opruimen en met frisse moed aan de gang met de nieuwe challenge voor Knutsels en Kadootjes. De nieuwe challenge begint zondag. Dus jullie hebben nog even de tijd om mee te doen met de huidige challenge. Creeër je eigen gestempelde achtergrond.....is te doen hoor. Doe nog gezellig mee!!!

Met deze kaart wil ik graag meedoen bij Stamping Sensations - Flowers


Met deze kaartjes ben ik in de top 3 beland en met 1 gewonnen bij Cheerful Sketches en 2 sisters on the blog. Altijd leuk om zo thuis te komen van de vakantie 🌞
De beloofde fototutorial volgt 😉

Liefs MoniqueReacties

Heel mooi kaartje je kan nog lekker nagenieten bij de foto's groetjes maartje
Heel mooi kaartje je kan nog lekker nagenieten bij de foto's groetjes maartje
Lia zei…
Wat heb je dit mooi gemaakt! En je vakantiefoto's zijn stuk voor stuk prachtig. Daar kun je nog lang van genieten!!
Lia xx
Irene zei…
Laat ik die post helemaaal gemist hebben dus snel gekeken en wat een gave vakantie hebben jullie gehad (muv Napels??)...wij hebben een paar jaar gelden een week Rome gedaan en het was ondanks de warmte en drukte TOP! Super leuk dat je Anna hebt gezien en wat een mooi bedankje heb je voor haar gemaakt Monique. Je kunt het inzenden bij CraftAddiction: dat hele blog staat in het teken van Mixed Media dus daar kunnen heel veel van jouw creaties wel aan mee doen!
Proficiat met je toppertjes, altijd tof!!

xx Irene
Joanne kramer zei…
Wat een mooie kaart! prachtige kleuren. groetjes Joanne
Blankina zei…
In het echt is hij nog mooier hoor! Prachtig, ja de eerste 12 distress oxide inkten heb ik en heb gezien dat er al weer nieuwe uitkomen..Nogmaals bedankt voor je mooie kaart..lieve groetjes Blankina
Hoi Monique, ik heb nog even zitten genieten van je mooie vakantie-foto's. Ik geniet er altijd van bij anderen, dan is het net of ik ook een reisje gemaakt heb hihi. Wat ontzettend leuk die foto van jou en Anna samen.."bloggers in den vreemde"..gaaf. Je hebt een hele mooie zonnige kaart voor haar gemaakt en hierboven lees ik dat ze er blij mee is, altijd leuk..LOL.
Gefeliciteerd met je winnende kaarten, dat is zeker leuk thuiskomen, geniet ervan.
Lieve groetjes Miranda
Hermien zei…
O, wat zal dat rustig zijn Monique (kan je wel lekker je eigen ding doen)
Je kaartje ziet er super mooi uit. Van harte met je winnende kaartjes

Groetjes Hermien
Margreet zei…
Schitterend kaartje heb je voor Anna gemaakt!
Proficiat met je winnende kaartjes.
xxx Margreet
Scraptastisch zei…
Dat zal ze ENIG gevonden hebben zo'n prachtig kaartje over de post uit Nederland!
Heel gaaf gedaan weer Monique!!! heel naar weer dat er nog meer kleurtjes oxide inkten uit komen whaha Fijne avond Monique en gefeliciteerd met je winners!!!
Liefs Gerie
Diny zei…
Wat een prachtig kaartje Monique!
Geniet nog lekker na! Gefeliciteerd met je winnende kaartjes!
Groetjes Diny
Ans Gilbert zei…
Hoi Monique,
even terug gekeken naar je foto's, had ook al wat voorbij zien komen op FB, o.a.jij samen met Anna, wat leuk om haar te ontmoeten en de mooie stad te zien waar ze woont. Je hebt een prachtige kaart voor haar gemaakt..
groetjes,
Ans
p.s. het heeft toch heel wat tijd gekost om weer een kaart te maken, na 8 weken ben je er toch wel uit, maar mijn kerstkaart met engeltjes is ook al klaar,dus dat komt goed..
Wat een gave vakantie foto,s en wat leuk dat je Anna hebt ontmoet.
Nu weer terug in het oude ritme, met de leuke herinneringen.
Dit kaartje is schitterend voor Anna...en van harte met je andere leuke gewonnen kaarten.

Fijne dag liefs Annemarie
brenda zei…
A beautiful creation and super blend of colours, many thanks for joining us at Stamping Sensations 'Anything with Flowers' theme.

B x
Gerrina zei…
Wat een mooie kaart! En wat een mooie technieken en kleuren heb je gebruikt! Geniet van de rust :)! Groetjes, Gerrina
Sylvia zei…
Mooie kaart,Monique met een prachtige achtergrond.Gefeliciteerd met je winnende kaartjes.Altijd leuk.

Groetjes,Sylvia.
Angelique zei…
Prachtige kaart heb je voor Anna gemaakt. Heerlijk zoveel rust in huis, lekker je eigen ding doen. Gefeliciteerd met je top-kaartjes
lieve groetjes Angelique
Angelique zei…
Haha, zag je bericht net. Ik heb gelukkig geen pijn bij het lopen, vanmiddag even een straatje om gelopen en ben nu wat stijf maar dat is natuurlijk niet gek.
Lynne K zei…
A striking design with a beautiful background! Thank you for sharing it with us at Stamping Sensations.

Lynne

Populaire posts van deze blog

Nog een keer vandaag 2 Sisters on the blog

Mixed Media en aapjes, stokstaartjes en ander leuks

Knutseldate met Henriët