woensdag 10 mei 2017

Get well soon!

Hallo allemaal, 

weer een berichtje van mij. Dank jullie wel voor de lieve reacties op mijn kaart én de migraine. Ik heb nu medicijnen gekregen. En al gebruikt. Gelukkig haalt die de ergste hoofdpijn weg. Nu 2 dagen hoofdpijnvrij....afkloppen....

 
vandaag heb ik een beterschapskaart voor mijn lieve vriendin Annet die sinds vorige week in het ziekenhuis ligt. Ze krijgt heel weinig lucht door vocht achter haar longen. Sinds een paar dagen heeft ze een drain tussen de ribben om het vocht af te voeren. Ik zou vanmiddag bij haar op bezoek gaan maar ze was er niet. Het blijkt dat ze is overgebracht naar Emmen. Ik hoop dat ze daar meer voor haar kunnen betekenen.


Gisteravond is Anja bij me geweest om te kletselen. We hadden elkaar al 30 dagen niet gezien! Dat kan toch niet 😋 We hebben heerlijk bijgekletst en gefreubeld. We hebben achtergrondjes gemaakt met de Distress Oxide. Anja had er nog nooit mee gewerkt en ik vind het super inkt met mooi resultaat. Dus aan de slag en zo heeft Anja weer iets op haar verlanglijstje staan 😉.

 De bloem van Paper Artsy ETS06 had ik al gekleurd en uitgeknipt liggen maar moest er nog iets mee. Ik heb de hele stempelset voor achtergrond accentjes gebruikt. De tekst Laugh as much as you breath is van een mask van TCW568s Mini Moving Vines. Ik hoop dat ze snel weer veel kan lachen! 
Hier voor jullie nog even de set....


Zo! Berichtje klaar....heb ik nu tijd om gezellig bij jullie langs te komen. Ik doe het niet meer elke dag. Maar als ik iets plaats kom ik ook bij jullie langs en haal mijn achterstand in. Dit werkt voor mij het beste. Voor mijn hoofdje en voor mijn andere hobby lezen. Ben nu verdiept in het boek Judas van Astrid Holleeder....zeer de moeite waard. Maar nu stop ik echt anders staat er zo weer een A4tje aan tekst te lezen 😂

Heel veel liefs!
Monique




22 opmerkingen:

Joanne kramer zei

Een super mooie kaart!! Groetjes Joanne

Margreet zei

Wat een gave kaart Monique...ga nu echt binnenkort mijn oxides gebruiken (hoop ik).....fijn dat de medicijnen aanslaan!...ik heb Judas ook op mijn lijstje staan, maar hij is in de bieb nog steeds uitgeleend. Ben nu met de 'dagen' serie van Nicci French bezig...ook een aanrader (beginnen bij Maandag).
xxx Margreet

Kaartenkraam zei

Prachtige kaart, ik vind de kleuren erg mooi en de bloem komt goed tot z'n recht!

groetjes van Ank

Nancy Soetaert zei

heel mooie kaart voor je vriendin, mooie kleuren, prachtige stempels!
groetjes
Nancy

Crealientje zei

Prachtig kaartje!
Mooie achtergrond geworden.
Bloem is ook mooi gekleurd.
Wat vervelend he migraine, heb het momenteel niet meer.Vroeger ( klinkt oud😊)had ik het elke week.
Tabletten hielpen mij niet die spuugde ik zo uit. Zetpillen zijn dan beter.Hoop dat je meer succes met de pillen hebt.
Geniet van het mooie weer dat gaat komen.Groetjes Crealientje.

Annemarie en Merit zei

wat een super gave kaart heb je gemaakt.
hopelijk blijft de migraine nu een hele poos weg, bah is niets.

fijne avond liefs Annemarie

Eri zei

Wat een prachtige kaart voor je vriendin Monique. Achtergrondje is super! Ik hoop dat die pillen jou gaan afhelpen van die migraine. Veel leesplezier!
Groetjes, Eri

Ans Gilbert zei

hele mooie kaart heb je gemaakt voor je vriendin, ik was ook in Emmen..
Fijn dat de medicijnen helpen, steeds hoofdpijn is ook niks,
groetjes, Ans.

Margo zei

Hoi Monique,
ik vind het niet erg hoor een A4'tje aan tekst om te lezen ! Wat leuk dat jullie gezellig hebben zitten kletselen ! Altijd fijn ! Ik vind de Oxides ook heel leuk om mee te werken ! Je kaart is prachtig en ik hoop dat het gauw beter gaat met Annet en dat jij ook veel baat hebt bij de nieuwe medicatie !

Angelique zei

Schitterende kaart heb je voor Annet gemaakt, hele mooi achtergrond en een mooie bloem. De tekst die je gebruikt hebt is wel heel toepasselijk hopelijk knapt ze snel op. Wat fijn om te horen dat de medicijnen helpen, ik duim dat dat zo blijft.
lieve groetjes Angelique

GerJanne zei

Hahaha, ja dat kan niet, 30 dagen! Leuk om samen aan de slag te gaan. Ik hoop ook een keer bij je in de leer te gaan hoor! Al is dat wat verder rijden dan Anja.
Je kaart voor Annet is echt gaaf. Wat naar voor haar dat ze zo benauwd is. Hopelijk kunnen ze haar in Emmen snel helpen. EN de kaart zal ze zeker waarderen. Ik doe dat meestal ook zo, met bloggen, alleen plaats ik zo veel...ach ja. Ik lees nu De dochter van Jessica Durlacher. Ooit in begonnen en niet uitgelezen. Nu weer opnieuw en straks met de zon in de tuin.....genieten!
Groetjes,
GerJanne

Rosina zei

Het is een schitterend beterschapskaartje geworden Monique, jammer dat je vriendin hem nog ff moet missen...
En ook je vorige kaartje zijn geweldig allemaal...Ik moest wel een eindje terug om alles te bewonderen....En daar kwam ik nog een schitterend kaartje tegen wat me heel bekend voorkwam...Nogmaals heel erg bedankt meissie.voor het mooie kunstwerkje en de lieve wensen...het maakte mijn dag nog feestelijker...
Lieve groetjes
Rosina

Nicolette zei

Fijn dat de medicatie aanslaat en dat je al 2 dagen hoofdpijn vrij bent. Je kaart is erg leuk, mooi gemaakt.
Groetjes Nicolette

Marja zei

Prachtig beterschapskaartje Monique!
Vind het knap hoe mooi jij met je inktjes iets kan maken.
Fijn dat de hoofdpijn nu weg is ....hoop dat hij lang wegblijft voor je.
Merk ook dat ik niet meer elke dag overal op kan reageren...blijft er geen knutseltijd meer over .
Groetjes Marja.

Sylvia zei

Hele mooie kaart voor je vriendin,Monique.De bloem komt heel mooi tot zijn recht op de achtergrond.Fijn dat de medicatie aanslaat.

Groetjes,Sylvia.

Sarah zei

Super mooi!
Houffalize daar zijn we ook al geweest met ons gezin.
Hele mooie streek!xx

Daphne zei

Hele vrolijke kaart.
Leuk is dat he, samen freubelen.
Mijn moeder en ik doen dat ook wel regelmatig.
En je kunt zo ook nog eens andere stempels gebruiken,,want wij lenen op dit soort dagen elkaars spullen gewoon.
Fijn dat je nu wat hebt, wat helpt , tegen de migraine.

Freubelmina zei

Fijn dat het wat beter gaat Monique! Je kaartje is gaaf!
Sterkte voor je vriendin!
Fijne avond,liefs Wilma

Hermien zei

Een heel mooi kaartje Monique. Ook ik vind lezen heerlijk, maar doe mij maar een roman hoef ik niet zo bij na te denken!

Groetjes Hermien

Scraptastisch zei

Daar kom ik nog even Monique! Je hebt gelukkig lekker gekletseld met Anja...30 dagen is wel lang hè! hihi Wat heb je weer een super mooie stempelset en wat heb je, een joetie van een kaart gemaakt zeg! En wat zal Annet een grote steun vinden van je als ze hem krijgt! Ik hoop dat je haar snel zal zien!
Liefs Gerie

Scraptastisch zei

nou ja joetie....bjoetie natuurlijk!

lenywim35 zei

Prchtige kaart Monique. Daar zal ze van opkikkeren. Vroeger ging je met vocht achter de longen kuren in een sanatorium. Dusnog steeds een probleem las ik. grts leny w

One of a kind

Hallo allemaal, daar zijn we alweer met de reminder van Knutsels en Kadootjes. Er zijn al weer 2 weken om. We hebben al heel veel leuke inze...