maandag 13 maart 2017

Workshopresultaat.....

Hallo allemaal,

wat was ik blij verrast met de vele reacties op mijn kerstkaart afgelopen donderdag. En we zijn er op uitgeweest hoor dit weekend. Met de camera 😉
Aangezien het ons zondag aan tijd ontbrak door visite 's morgens hebben we het dicht bij huis gehouden. Bij het Boomkroonpad in Papenvoort. Het was heerlijk weer en hartstikke druk. De volgende keer gaan we gewoon op een doordeweekse dag. Ik heb hier wat resultaten van de foto's.
Zien jullie hier ook een gezicht in? Iets van een veen-lijk ofzo...

 


Het is allemaal nog kaal. Het is een beukenbos en een gedeeltje naaldbos. Moet je je voorstellen als straks het blad weer aan de bomen zit. In dit bos laten ze de omgevallen bomen liggen zodat er meer insecten komen. Wat weer als gevolg heeft dat er weer meer vogels komen.

Maar terug naar de zaterdag. Toen heb ik een workshop gevolgd bij Willy Duit. Werken met distress inkt. Natuurlijk weet ik al goed hoe dat gaat maar je leert altijd weer iets nieuws en het is gezellig!
En dit is het resultaat....


De kinderen vind ik een prachtstempel en moet ik maar eens naar op zoek.


Het is zo leuk. Je zit met 7 vrouwen te werken. Met de zelfde stempels en toch hebben we allemaal verschillende kaarten.


Ja, en dan vandaag.....moeders heeft buikpijn...hahaha. Vanmiddag gaan we samen met Kevin naar een huis kijken. De eerste...hij wil toch echt het huis uit. Snap ik ook wel en het is ook wel goed. Maar daar ben ik toch moeder voor? Dat ik allemaal beren op de weg zie...pffff.
En dan ook nog een heel klein stemmetje in mijn hoofd wat fluistert dat ik straks een hobbykamer heb😏 Ik ben benieuwd wat het vandaag gaat worden. Huren is geen optie, te duur. En een startershypotheek krijgen is ook nog geen vetpot. De jongeren komen steeds moeilijker het huis uit. 

Ik moet maar eens gaan stemmen op een partij die dat veranderd. Ook zoiets....ik hoor echt bij de zwevende kiezer. Niet 1 partij heeft alle standpunten die overeen komen met wat ik graag zou willen.
We zullen het zien.

Voor nu stop ik ermee, de post is al lang genoeg....
Vanavond de laatste fotografiecursus en dan heb ik morgen weer zeeën van tijd om bij jullie langs te komen.

Liefs Monique

28 opmerkingen:

Joanne kramer zei

Wat een prachtige foto's. Het bos is nu inderdaad heel kaal, ik kan echt uitkijken naar de nieuwe blaadjes! Wat een prachtige kaarten heb je gemaakt!! Succes met het huis bezichtigen! groetjes Joanne

Margo zei

Hoi Monique,
wat een prachtige foto's ! Het was ook prachtig weer om wat te gaan fotograferen in het bos en te gaan wandelen ! Je kaartjes van de workshop zijn super ! Zo heerlijk zen een beetje kliederen met inkt en stempels !
Ik begrijp de buikpijn hoor ! En heel dubbel ... een eigen hobbykamer ... dat klinkt wel heel erg leuk !!!!! Ik heb het er ook al met mijn man over gehad dat het niet simpel is voor jongeren om op zichzelf te gaan wonen !
Hier moet je vanaf mei ofzo 20% van je aankoopbedrag in de hand hebben, anders geen lening (als ik het goed begrepen heb) maar wie kan dat ??? Ik ben benieuwd wat dat gaat geven tegen de tijd dat onze kids het ouderlijke nest gaan verlaten ....
Succes met de huizenjacht !
Groetjes
Margo

Anita Kuiper zei

Wat een gave kaarten!
en het is best wel lekker hoor Monique een hobbykamertje! SUCCES!!

Sylviahobbycards zei

Prachtige foto's, Monique.Je kaarten zijn ook heel mooi geworden.Je hebt mooie dingen geleerd op de workshop.

Groetjes, Sylvia.

Eri Kumeling zei

Wat een prachtige kaarten heb je gemaakt op de workshop! Ook de foto's zijn heel erg mooi.
Veel succes met het zoeken naar een eigen plekje voor je zoon!
Groetjes, Eri

Miranda K zei

mooie foto's! en wat spannend een huisje bekijken. hopelijk gaat het lukken. en hier ook nog zwevend hoor. moet me er nog even in verdiepen. de stellingen zijn zo zwart wit.. heb nog geen partij gevonden die echt bij me past.. en de stemwijzer vertrouw ik niet zo..Groeten Miranda k

Marja's kaarten zei

Wat een leuke kaarten heb je gemaakt op je workshop.
Vind ze altijd zo leuk om te bekijken.
Snap je buikpijn wel hoor....vond het hier ook erg wennen toen Sandra vertrok. Maar op een gegeven moment zijn ze er aan toe. Hier is Claudia(22) nog thuis en die maakt nog helemaal geen plannen om te gaan en Sandra was met haar 21 al vertrokken.
Groetjes Marja.

lenywim35 zei

Wat een mooie bosfotoos Monique. En je kaarten zijn ook mooi. Oh heerlijk een workshop. Ik mag donderdagmorgen weer. En wat de kinderen betreft. Juist hier was Wim, die er zo'n last van had, dat ze de deur uit gingen. Ze hadden geen moeite met zoeken. Allebei een vriendin, die al een hateenheid had. Dus swe hebben ook niet lang moeten wennen. Het was in enen patsboem. grts leny

Alma Heijenk zei

hele mooie kaarten heb je gemaakt.
bij ons is de jongste nog thuis, het is erg stil geworden toen de andere 3 vertrokken waren. Vooral toen de oudste twee kort na elkaar uit huis gingen, het went en ik heb nu een hobbykamertje ingericht.

Margreet zei

Wat een mooie bosfoto's, Monique....de bovenste is net een gezicht met 2 armen eronder en de onderste is 'iets' met pootjes....schitterend!
Wat een gave resultaten van de workshop...prachtige stempels!
En ja, kleintjes worden groot en gaan uitvliegen. Als je merkt dat het goed gaat en dat hij gelukkig is, dan verdwijnt je buikpijn vanzelf hoor! En denk maar extra aan je hobbykamertje!
xxx Margreet

Sabine zei

Mooie foto's! En wat een leuke kaarten! Mooi en erg verschillend Liefs Sabine

trijntje zei

Wat een mooie foto's Monique. Leuke kaarten heb je op de workshop gemaakt. Loslaten is best lastig..... komt vast wel goed. Grieten Trijntje

Diny zei

Wat heb je prachtige foto's gemaakt Monique!
En de kaartjes zijn ook al zo mooi....wat ben je creatief bezig geweest! En ja.....kleine kinderen worden groot he.....sterkte!
Groetjes Diny

Caroline Cards zei

Mooie foto's en leuke kaarten heb je gemaakt bij de workshop!
Die buikpijn hoort erbij Monique, maar die gaat over hoor!
groetjes, Caroline

bolletjelucky.blogspot.com zei

Prachtige foto's en prachtige kaarten Monique. Ik ben verliefd op de middelste..hihi. Ik snap de buikpijn helemaal hoor...sterkte.
Lieve groetjes miranda

Rosina zei

Heel mooi je natuurfoto's Monique...en ook je kaartjes zijn prachtig wat heb je die achtergrondjes mooi bewerkt met leuke felle kleurtjes en de stemppltjes passen er zo mooi op...
en ja het wordt moeilijk voor de jeugd om een eigen stekkie te bemachtigen, vooral als ze alleen zijn ..met 2 is er wel iets meer financiële ruimte
Ik begrijp helemaal wat je voelt als moeder zijnde...
De jongste hier is al 11 jaar de deur uit...
groetjes Rosina

groetjes Rosina

Annigide zei

Mooi je natuurfoto's, zeker de eerste heeft iets. Ook heb je prachtige kaartjes op de workshop gemaakt, ik wenste soms echt dat ik wat centraler woonde. Ik snap je buikpijn, ik ben benieuwd hoe het geweest is vandaag met de bezichtiging van het huis voor Kevin. Het is tegenwoordig inderdaad lastig om nog een hypotheek te krijgen en de jongeren van nu zitten ook nog met een hoge studieschuld.
Ik heb ook al een aantal stemwijzers ingevuld maar helemaal 100% komt het toch nooit overeen en dan moeten ze nog doen wat ze beloven.
lieve groetjes Angelique

Hermien zei

Ja, Monique kleine kinderen worden groot ik snap het best die buikpijn. Hier zijn ze zover nog lang niet.
Je kaartjes zien er heel mooi uit.

Groetjes Hermien

Scraptastisch zei

Ik hoop dat je een geslaagde cursus avond hebt gehad en je 1ste foto van de boom is geweldig Monique! En Kevin wil op zichzelf gaan wonen, maar zover is het nog niet, dus je kunt langzaam wennen, hihi En zo laat je iedere keer een beetje los en je zal zien dat het erger lijkt dan dat het is hoor! Geen buikpijn hebben hoor hij komt dan nog vaak genoeg over de vloer, hihi
Je gemaakte kaarten zijn echt superdesuup! Wat een leuke workshop heb je weer gevolgd zeg...bofbips! Ennuh ik zweef ook nog een beetje???
Liefs Gerie

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Wat een leuke kaarten Monique, en wat leuk om zo'n workshop te volgen...altijd gezellig..en je foto's zijn een plaatje! Mooi hoor....groetjes Ingrid

Gerrina zei

Moooie foto's; ziet er echt nog zo "vroeg- en ik moet nog gaan bloeien" uit...
En gave workshopresultaten...ja leuk als je dan toch weer iets nieuws leert...
En succes met de zoektocht... Ik mag niet stemmen, maar zou gaan voor een partij die het moeilijker maakt om mensen flexibel aan het werk te zetten, zodat al die jongeren tenminste een basis kunnen opbouwen en hebben om evt. een goede hypotheek te kunnen krijgen... Maar lijkt e deze keer echt niet makkelijk om een keuze te maken: succes! Groetjes, Gerrina

!neke zei

Zo , dat zijn mooie foto's !!!!
En tja , kinderen op eigen benen .....
Is goed !

Chantal zei

Hele mooie foto's en kaarten, top gedaan. Kinderen worden groot, succes ermee.....
Groetjes, Chantal S

GerJanne zei

Ha Monique.... oepsie, kijken naar een huis?? En hoe was het? Is het mogelijk om wat te kopen? En ja, zo'n eigen hobbykamer is natuurlijk weer wat anders. Zou wel een troost zijn denk ik ;-)
Je foto's zijn super. Het is daar heel mooi, met het boomkroonpad. Ben er geweest.
En je kaartjes zijn prachtig!!! Wauw, je bent echt een expert met dat inkten hoor! Zo gaaf!! En leuk dat je toch altijd weer wat bij leert!
Lieve groetjes,
GerJanne

Kaartenkraam zei

Mooie foto's van een mooie omgeving!
Je kaarten zijn ook prachtig en ik vind de middelste het allermooist!
Ik kan me nog goed herinneren dat mijn zoon (zo'n 14 jaar geleden)het huis uitging en ik heb maar 1 kind en ben alleen en toch viel het erg mee. Op een gegeven moment ben je er beiden gewoon aan toe en het contact is nu beter dan ooit, maar je buikpijn begrijp ik wel hoor, die had ik vooraf ook!

groetjes van Ank

Manja zei

Je kaarten zien er heel professioneel uit, Monique! Prachtig :)
Groetjes, Manja.

Dora zei

Prachtige kaarten gemaakt en mooie foto's.
Ik denk aan de linkerkant van de boomstam. Daar zie ik inderdaad een soort van een mummie in. hihi

Doris zei

Hoi Monique ,
Wat een mooie foto's van de bomen ...
Je kaarten zijn echt prachtig gemaakt .. hele mooie kleuren combi's en stempels leuk .
Groetjes Doris