donderdag 19 januari 2017

52 Weeks to Christmas #3

Hallo allemaal,

 het is alweer een week geleden dat ik in blogland ben geweest. Dat gebeurt me niet vaak. Maar vorige week donderdag is mijn zus plotseling weer opgenomen in het ziekenhuis. Het waren spannende dagen die uiteindelijk goed zijn afgelopen. Dit was de 3e keer in 2 maanden tijd dat ze in het ziekenhuis doorbracht. Ze begint er een beetje door heen te raken. Ook niet gek. Maar de spannendste operatie moet nog komen. Op dit moment ziet ze dat niet zitten. Even rust nemen....doen wat ze nog wil doen. Op een maand komt het ook niet meer aan. En het enigste wat ik kan doen, is ondersteunen en er zijn. Ik wou dat ik zoveel meer kon doen....

Maar over tot de orde van de dag! Een kerstkaart want het is weer donderdag. De 3e week alweer bij 52 Weeks to Christmas, wat gaat het snel. Vandaag heb ik een winterse kaart voor jullie. Uit een blok van Studio Light. Ik heb hem al niet meer. Verkocht! Maar nog niet aan jullie laten zien.


Ik vond dit kaartje wel passen bij het weer wat wij hier in het noorden hebben deze week! Het is allemaal prachtig buiten. Maar ik mis de zon erbij...

Deze foto's zijn van afgelopen dinsdag. Gisteren zijn er wat takken afgebroken. We hebben iedere keer mist dus de rijp wordt steeds dikker en zwaarder.

Het heeft wel lang genoeg geduurd en het mag van mij nu wel gaan dooien. Dan kunnen we weer veilig over straat want glad is het overal behalve op de grote wegen.

Ik stop er weer mee voor vandaag. Ga straks gezellig op de koffie bij een aangetrouwd nichtje (we zijn allebei aangetrouwd). Dankzij een familie-reünie en de kinderen die nu veel met elkaar omgaan, is er weer kontakt. Dat moesten we maar eens zo houden. Later vandaag kom ik gezellig bij jullie langs. Misschien kunnen jullie me inspireren voor de kerstkaart van volgende week!

Liefs, Monique
20 opmerkingen:

Nancy Soetaert zei

Prachtige winterse foto's Monique!
Ik vind de kleuren van je kerstkaartje supermooi!
Fijne dag
en hopelijk komt alles goed met je zus!
groetjes
nancy

Margo zei

Wat een mooie kerstkaart ! Heel mooi plaatje ! Je foto's zijn prachtig maar voor mij mag het ook al beginnen dooien ! Geniet van je koffie straks en veel beterschap voor je zus !

Anoniem zei

Mooi!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Sabine zei

Wat een leuke kaart en wat prachtig die bomen! Veel plezier met je nichtje straks. Liefs Sabine

Joanne kramer zei

Prachtige kaart, die zeker bij het weer past!
Sterkte voor en met je zus! groetjes Joanne

Marja's kaarten zei

Superleuk kaartje Monique!
Ziet er mooi uit buiten...maar inderdaad wel als je er niet door hoeft als het buiten glad is blijf ik ook liever binnen. Hier is het wel koud maar niet glad gelukkig.
Groetjes Marja.

Diny zei

Wat een schitterend kerstkaartje Monique....net als je foto's....die zijn ook schitterend!
Geniet lekker van je koffieklets en veel sterkte met je zus,
Diny

Rosina zei

Heel mooi je kerstkaartje voor deze week Monique..en wat naar dat het met je zus niet zo lekker gaat...en dan moet je er voor elkaar zijn ...en komt je hobby op een trapje lager ...Prachtige winterse foto's heb je gemaakt...hier is het ook koud maar geen rijp aan de bomen en de sneeuw en gladdigheid is ook weg ...
Sterkte met je zus
en een fijne donderdag

creatieve groetjes
Rosina

Margreet zei

Prachtig kaartje, Monique...een wonder dat ie al verkocht is!
Wat vreselijk dat het met je zus niet lekker gaat...zij is belangrijker dan kaarten maken hoor!
Schitterende foto's!
xxx Margreet

trijntje zei

Hoi Monique wat een mooie winterse foto's laat je ons zien. De forcitia?? Hoe zou dat nu komen. Die staat al in bloei zo te zien.... je kaart is erg mooi. Ik zag hieronder ook nog eenhele mooi vrolijk kaartje staan. Groeten Trijntje

Nicolette zei

Een hele mooie kaart Monique en veel stekte voor je zus.
Groetjes Nicolette

Scraptastisch zei

Een mooi kaartje achter de hand kwam nu goed uit Monique, na een week die weer anders liep en je zus is even belangrijker nu! Vanmiddag heb ik een uur gewandeld in de zon, strakblauwe lucht...heerlijk!!!
Liefs van Gerie

Anita Kuiper zei

Dat klinkt niet goed monique, ik wens je veel sterkte!
mooie winters plaatjes heb je gemaakt ik heb lekker bij de kachel gezeten was mij te koud buiten.....brrr.
Groetjes Anita

Epie x zei

Leuk kaartje en mooie fotoos Minique .
wat sneu voor je zus dat ze weer een operatie door moet . Ja je kan er alleen maar zijn en meer ook niet .....wens je veel sterkte toe hoor !! Mooi dat je af en toe lekker wandeld dat is ook heerlik ontspannend xx
Fijne avondgroetjes van Epie

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een hele mooie sfeervolle kaart met een lief plaatje Monique. Prachtige foto's heb je buiten gemaakt en het wandelen helpt misschien ook wel om wat innerlijke rust te vinden. Valt niet mee om je zus het zo taai te zien hebben natuurlijk. Veel sterkte meis.
Lieve groetjes Miranda

Hermien zei

Heel begrijpelijk dat je nu tijd door wil brengen met je zus Monique, zij heeft je steun hard nodig in deze moeilijke tijd. Je kaartje is prachtig niet gek dat die verkocht is.

Groetjes Hermien

Suzan zei

Mooi kerstkaartje Monique!Heel veel sterkte met je zus!
Groetjes Suzan

Ans Gilbert zei

Hoi Monique,
wij hadden vanmiddag flink wat zon en de rijp is helemaal verdwenen, jammer, het zag er zo prachtig uit..maar inderdaad wel glad en nu nog..
Je zus krijgt wel veel te verwerken, ik snap dat ze opziet tegen nog een operatie..sterkte voor jou en je zus..
Ik vind je kaart én plaatje heel erg leuk..
groetjes,
Ans
p.s. mijn hobbykamer wordt een échte hobbykamer, het bed is al opgehaald..

Dora zei

Prachtige kaart en mooie foto's.
Heel begrijpelijk van je zus en dat jij even niet in blogland bent. Gewoon even erzijn voor je zus....meer kun je niet. wat een machteloos gevoel...Sterkte!

Caroline Cards zei

Een leuke kaart en mooie foto's. De zon scheen hier gelukkig wel. Heel veel sterkte met je zus!
groetjes, Caroline