donderdag 29 september 2016

52 Weeks to Christmas 39

vandaag al weer donderdag. Ik zeg alweer maar ik heb het gevoel dat deze week toch zo langzaam verloopt... ben iedere keer een dag te vroeg. Was eergisteravond al bijna op een bijeenkomst geweest die gisteravond is geweest. Dat was een mooie bak geweest. Helemaal naar Zwolle rijden voor niks.
Gelukkig dat ik lieve gezinsleden heb die me helpen. Anders had ik mijn autosleutels en mijn bril ook niet weer gevonden. Ik raak alles kwijt....hahaha. Deze week moet snel voorbij.

"Kijk omhoog naar de zon, en wacht niet op een antwoord"....die spookt steeds in mijn hoofd.
Op het moment dat ik dit typ (woensdagmiddag) sta ik op het punt om naar Zwolle te gaan samen met Geert en hoop ik op handvaten voor de fibromyalgie. Antwoorden dus.. Het is een info avond en als het me wat lijkt ga ik 6 keer op en neer naar Zwolle om een cursus te volgen. En ik hoop dat ik beter met deze onzichtbare ziekte om kan gaan.
Maar verder niet zeuren en kop d'r veur!

Eerst mijn kerstkaart voor vandaag. Marijke mocht een thema voor deze maand bedenken. En dat is geworden "een rendier of meer op je kaart" Dat lijkt me toch niet zo heel moeilijk. Ik had er niet op gelet dat het alweer de laatste donderdag van de maand is maar het toeval wil dat ik een rendier op mijn kaart heb gemaakt. Ook eens een gelukje ;-)


De foto is niet al te scherp. Ben je met een cursus fotografie bezig...hahaha. Ik heb geloof ik de instellingen helemaal door de war. Maar je kunt zien dat er een rendier van Stampin Up op zit.
Dit is een ongelooflijk leuke set om kaartjes mee te maken. Je zult zien bij 52 Weeks to Christmas, dat ik niet de enige ben die hier mee heeft gespeeld.

Nou dan ga ik vandaag (donderdag) verder met het maken van kadootjes voor de kerstmarkt en de nieuwe challenge voorbereiden voor Knutsels en Kadootjes, die a.s. zondag weer begint.
Genoeg te doen dus.
Allemaal een hele fijne donderdag en alvast een fijn weekend!
Tot zondag, liefs Monique.


17 opmerkingen:

Nicolette zei

Leuke kaart Monique en ik ben benieuwd of je wat aan de bijeenkomst hebt gehad. Sterkte er mee.
Groetjes Nicolette

Tineke van der Linden zei

Een leuke kaart Monique! Hopelijk heb je baat met de cursus zodat je beter met je ziekte om kunt gaan.
Groetjes Tineke

Nancy Soetaert zei

leuke kaart Monique!
Heb je iets gehadaan je infoavond? Hoop van wel! Het allerbeste!
nancy

Sabine zei

Wat een leuk en gezellig kaartje. Ik vind het rendierhoofd ook echt heel erg leuk. Ik hoop dat je wat gaat hebben aan die cursus en anders kijken of je kan gaan revalideren. Daar kunnen ze je ook vaak handsvatten geven om met dit soort moeilijke dingen om te gaan Liefs sabine

karin zei

Leuk kaartje Monique. Heel veel sterkte en ik hoop dat je tot rust kan komen.
groetjes,
Karin

Joanne kramer zei

Oef...soms heb je zo'n week.... Je kaart is heel mooi!
Sterkte met je weg vinden met de fibromyalgie, niet makkelijk.
Groetjes Joanne

Scraptastisch zei

Hoi Monique,
Het is een echt SU kaartje, die stempels zijn allemaal zo leuk! Mooi gedaan!
Ik hoop dat je handvatten en een behandeling vind die bij jou past Monique!
Het delen en uitwisselen van ideeën/tips en samen delen met lot genoten kan ook al fijn zijn! Het blijft een moeilijke ziekte hè?! Ik hoop dat de info avonden leerzaam zijn!
Knuf van Gerie

Sylvia zei

Mooie kerstkaart,Monique.Mooi stempelwerk.Superleuk kerstmannetje.

Groetjes,Sylvia.

Marja zei

Mooie kaart Monique!
Leuke stempels heb je gebruikt.
Hoop voor je dat je wat gehad hebt aan de bijeenkomst....weet er alles van ziek zijn maar aan de buitenkant zien de mensen niks aan je.
Groetjes Marja.

Rimmie zei

Mooie kaart Monique!
Het zou fijn zijn als je wat antwoorden/handvaten kunt krijgen voor deze inderdaad "onzichtbare" aandoening. Het zou fijn zijn als er wat meer erkenning voor zou komen. Succes nog met de laatste dagen van deze week.

Groetjes

Rimmie

Misseke zei

Prachtig kerstkaartje Monique - superleuk gedaan.
Groetjes,
Misseke

Ans Gilbert zei

Hoi Monique,
ik heb deze cursus ook gedaan, al weer een paar jaar geleden, daar hoorde ook fysiotherapie bij ( 20 keer)..Ik hoop dat je er wat aan zult hebben..hoe dan ook de pijn en de vermoeidheid blijven..
Je hebt een mooie kerstkaart gemaakt,
groetjes,
Ans

Rosina zei

Je kerstkaartje is fantastisch mooi Monique...zo leuk die rendiertjes van SU..
en hopelijk ga je op deze info avond iets meer helderheid krijgen in die vervelende ziekte...sterkte met alles...morgen alweer de laatste dag van deze week...

groetjes Rosina
DT52 WTC

GerJanne zei

Ha die Monique,
wat een toestand, een dag te vroeg! Maar wel herkenbaar, in sommige weken. Je kaart is super leuk en gelukkig dat je er een rendier op verwerkt had. Dat dan weer wel.. Ben benieuwd hoe het was in Zwolle, maar dat hoor ik binnenkort denk ik wel.
Succes met de voorbereidingen voor van alles en nog wat!
Liefs, GerJanne

Creanita60.blogspot.nl zei

Soms heb je dat je je hoofd er niet bij hebt Monique! En wie weet vind je handvaten voor het omgaan met je fybro klachten het is toch voor ieder individu anders en je hebt natuurlijk nog al wat voor de kiezen gehad de laatste tijd met de ziekte in je naaste omgeving dat doet gewoon ook heel veel met je.
Sterkte met alles!
groetjes Anita

Josje zei

Sterkte monique.
Leuke kaart heb je gemaakt

Dora zei

Mooie kaart gemaakt en succes met de bijeenkomsten.

Hartelijk gefeliciteerd bij Knutsels en Kadootjes

 Hallo allemaal, vanaf een zonnig Ameland. Laura en ik hebben ons jaarlijks moeder/dochter weekendje. En dit keer zitten we op Ameland. We h...