donderdag 21 april 2016

Get well soon.

Hallo allemaal,

vandaag van mij geen kerstkaart. Het gaat even niet zo lekker deze week. Komt wel weer. Resultaat van zeg maar.... Ik vond een gedichtje op het internet waar ik me helemaal in kan vinden. Ik wil jullie hem graag laten lezen.


Ik weet dat een heleboel van ons bloggers dit heel bekend voorkomt. Jullie begrijpen me beter dan mijn eigen familie en omgeving. Daar ben ik heel blij mee!

Maar nu over tot de leuke dingen....mijn kaartje voor vandaag.

Afgelopen weken gaat het bij een blogvriendin en haar man niet zo lekker. Dus heb ik ze met dit kaartje een hart onder de riem gestoken.


De kaart heb ik gemaakt uit een blokje van Studio Light. De bakstenen boven in de hoek zitten op de randen van zo'n vel als versiering. Ik vond het jammer om weg te gooien en heb ze er allemaal afgeknipt. Zo kun je er weer een muurtje mee bouwen.

Ik stop er weer mee. Dan heb ik nog energie genoeg om vandaag even gezellig bij jullie langs te komen.

Liefs, Monique

22 opmerkingen:

Wil Frutsel zei

Ik kan je helemaal in die tekst/ gedicht vinden want ik kamp met dezelfde problemen. Ik voel hetzelfde. Je kaart is weer prachtig Monique!!
xx Wilma

Rosina zei

Het is een heel mooi gedichtje Monique....en gewoon naar je lichaam luisteren hoor...niks aantrekken van wat andere vinden...is wel eens moeilijk hoor...
Je kaartje is weer prachtig...zo lief van je om ook anderen een hart onder de riem te steken...
liefs Rosina

Scraptastisch zei

Stel je grenzen op tijd en denk goed aan jezelf....wat andere mensen zeggen moet je los laten, want die stoppen je om jezelf te zijn!!! Pluk de dag zoals ie komt Monique! Kaartjes maken is heerlijke afleiding en daar kun je zo heerlijk je hoofd mee leeg maken, maar het is geen must! ik moet ook keuzes maken en een off day is dan maar een: "ik heb nergens zin in dag"!
Voor wie je dit mooie kaartje hebt gemaakt kan ik wel raden...heel lief Monique en prachtig gedaan!!!
Liefs van Gerie

Marja's kaarten zei

Ik kan je helemaal in je gedichtje vinden weet precies hoe je je voelt. Je moet na je eigen lichaam luisteren maar het is soms zo moeilijk je wilt van alles en niks lukt dan.
Maar je hebt een hele mooie kaart gemaakt voor de man van je blogvriendin...het is altijd fijn om een kaartje te krijgen.
Groetjes Marja.

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Wat een mooi gedicht Monique, en zo waar. Jij bent de enige die de grenzen kan bepalen, en ook moet bepalen,en wat de rest denkt of zegt...ik vind het vaak de bekrompenheid van mensen zelf om zo te denken. je zal het maar hebben..en vaak verdiepen ze zich niet eens in de persoon maar oordelen er wel over. Schijt eraan zou ik zeggen....Jij moet doen wat goed voelt voor jezelf en je gezin en de rest is eigenlijk niet belangrijk...Het kaartje is erg mooi geworden, dat zal de ontvanger zeker goed doen. Liefs ingrid.

Margo zei

Lieve Monique,
wat een prachtige kaart en wat een superlief gebaar van je !
Luister maar goed naar je eigen lichaam en probeer het negatieve over je heen te laten gaan ! Heel veel sterkte !
Liefs
Margo

Joanne kramer zei

een bekend gedichtje...helaas. Sterkte hoor, let goed op jezelf! je laat een mooie kaart zien! groetjes Joanne

Nicolette zei

Een mooi gedicht Monique. Sterkte hoor.
Je kaart is erg leuk.
Groetjes Nicolette

Hermien zei

Vervelend als de dingen(of je lichaam) niet gaan zoals je zelfs zou willen. En nog vervelender als daar in je omgeving onbegrip voor is dat maakt je nog verdrietiger.Maar blijf altijd hoopvol je weet nooit wat morgen je te bieden heeft.
Je kaartje is super...
toi, toi, toi

Groetjes Hermien

Manja zei

Het gedicht is een mooie verwoording van hoe veel mensen zich helaas voelen.
Ik wens je veel sterkte, Monique!
Je kaart vind ik prachtig :)
Groetjes, Manja.

Chantal zei

Wat een mooi gedicht Monique! Het beeld denk ik heel goed uit hoe je je voelt! Verschrikkelijk om elke dag in gevecht te zijn met je eigen lichaam en dan ook nog het onbegrip van de mensen om jou heen ... Heel veel sterkte lieve Monique! Wat lief dat je deze kaart voor jouw blogvriendin hebt gemaakt! Ik denk dat ik weet wie ;) De bakstenen zijn inderdaad zonde om weg te gooien! De randen van die vellen zijn zo mooi en goed te gebruiken :) En dan stuur je mij ook nog een kaart?! Je bent echt een lieve schat!
Groetjes Chantal

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een heel mooi gedicht Monique en ik begrijp het helemaal. Lief en attent om dan toch weer een mooie, lieve kaart te maken voor iemand die ook een steuntje kan gebruiken. Denk aan jezelf hoor en onbegrip zal er altijd zijn...geen energie aan verspillen ;)
Lieve groetjes Miranda

karin zei

Een mooi kaartje en een aandoenlijk gedichtje. Veel sterkte met alles !
groetjes,
Karin.

Sylviahobbycards zei

Prachtige kaart,Monique.Erg mooi gedicht.Heel herkenbaar.

Groetjes,Sylvia.

Diny zei

Wat een prachtig gedicht Monique! Het is niet altijd gemakkelijk voor je....en ik hoop dat je een beetje steun hebt aan de blogberichtjes.
Je kaart is weer prachtig....en daar ga je zeker iemand heel erg blij mee maken.
Groetjes en sterkte,
Diny

trijntje zei

Hoi Monique. Wat een mooi gedichtje. Ik begrijp het wel... Doe lekker je eigen ding! Je hebt weer een heel mooie kaart gemaakt. Heel veel sterkte. Pluk de dag en geniet van het moment. Groeten Trijntje

Annigide zei

Lieve Monique, mooi gedichtje en zo ontzettend herkenbaar. Maar wij moeten ermee leren leven en de buitenwereld moet maar lekker denken wat hij wil. Zo lief van je dat je dan een ander een hart onder de riem steekt.
Heel mooi kaartje en slim dat je de leuke bakstenen hebt uitgeknipt. De voorjaarskaart voor Sarah is ook mooi geworden.
lieve groetjes Angelique

Henriët zei

Zo jammer dat mensen zich soms zo slecht in een ander kunnen verplaatsen. Jij weet hoe je lichaam voelt en een ander moet daar niet over oordelen. Helaas gaat het vaak toch anders en het is moeilijk om je daar tegen te wapenen. Maar laat je hoofd niet hangen!
Je kaart is erg mooi en een lief gebaar naar anderen die het ook moeilijk hebben.
Groetjes van Henriët

Marja Kenter zei

Je hebt een mooi kaartje gemaakt Monique en ik vind het een heel lief gebaar. En verder.....laat iedereen maar kletsen die negatief op jou reageert. Jij weet hoe het zit en dat gaat verder niemand iets aan.
Sterkte en een fijne dag
groetjes Marja

Nancy Soetaert zei

Heb je tekstje opgeslagen, vind het zo waar!
Dikke knuffel!
nancy

Margreet zei

Prachtig kaartje Monique...en hoewel het (gelukkig) niet op mij slaat, kan ik me voorstellen dat zo'n mooie tekst je raakt en dat je er wat aan hebt (net als aan de bloggers).
xxx Margreet

Gerdine Floor zei

Heel herkenbaar gedichtje Monique, helaas... Leuk dat je volger op mijn blog bent geworden! Ik ga jou ook volgen!
Groetjes, Gerdine