52 Weeks to Christmas #2

Hallo allemaal,

hier zijn we dan weer met een kaartje voor 52 Weeks to Christmas.
Vanmorgen nog in elkaar gezet. Grieppatiënt in huis, verwarmingsketel stuk. Maar die doet het weer gelukkig. Geert nog wel ziek maar ook dat gaat weer over. Het is even lastig ;-)

Ik heb een kaart gemaakt aan de hand van een sketch en met behulp van het papierpakket van OmaDee van de vorig jaar. Wat klinkt dat hè? Het is nog maar net januari.


Het is voor mijn doen best een strakke kaart. Maar ben er wel blij mee.
Doen jullie ook gezellig mee?
Link dan je kaart HIER.

Ik ga vanmiddag op stap voor goede wandelschoenen. Dat is nog moeilijk. Maar moet veel lopen. 
Mijn glucosewaarden vliegen de pan uit en de bloeddruk is te hoog. Dus bewegen, minder zout en dan maar hopen dat ik zonder medicijnen voor de bloeddruk nog een poosje door kan.

"Ja", zegt de internist, "afvallen lukt u toch niet meer"
O, nee? Moet jij eens zien!
Of zou hij dat express hebben gezegd.....hahaha
Maar ga het toch proberen.

Dus toedels! Vanavond kom ik gezellig bij jullie langs.

Liefs, Monique

Reacties

trijntje zei…
Hoi Monique. Wandelen is een goeie zaak.. .. Want het is vervelend als je sukerwaarden en bloeddruk niet goed zijn. Ik moet je zeggen wij doen ook al een paar jaar geen zout meer op het eten. Eerst even wennen. Maar later is het oké. Op het vlees zit vaak genoeg. Gelukkig hebben wij geen klachten. Maar uit voorzorg. Je kaartje is weer leuk gemaakt. Sterke met je gezondheid en succes met de wandelingen. Groeten Trijntje
Irene zei…
Bewegen is echt een must, pffff soms komt het zo niet goed uit maar ik sleep me ook al 10 jaar naar de sportschool en als ik daar niet heen ga (lees wil *lol) dan wandel ik met mijn man. Heb geen klachten behalve dat ik echt dichtgroei als ik niet beweeg maar er zijn zo veel mensen die dankzij fitness van hun medicijnen zijn afgekomen dus dat moet voor jou een goede stimulans zijn Monique!! Ik gebruik al jaren LO-Salt met jodium, bevalt prima!
Ook al komt er veel zitwerk bij, jouw kaart is weer super leuk dus we freubelen toch ook maar gewoon door hihi!
Beterschap voor de patient en jij veel succes, xx Irene
Marijke zei…
Een mooie kleurige kaart is dit geworden en wat een vervelend bericht dat de bloedwaardes niet goed zijn. Inderdaad lekker wandelen vind ik ook heerlijk, vooral met de hond, dan gaat het wel beter! En inderdaad minder en vaak geen zout gebruiken, is wennen maar alles went! Veel succes, gaat vast wel lukken, groetjes Marijke.
Rosina zei…
Heel vervelend Monique, dat je bloeddruk en suikerwaardes weer opspelen...en zeker wandelen helpt ...Ik ben momenteel ook aan het "vasten" het gewicht rees echt de pas uit...maar ben heel mijn leven al een jojo...en houd ook heel erg van zoetigheid dus moeilijke periode momenteel
je kerstkaartje is weer erg leuk gemaakt...mooi samengesteld ook...

groetjes Rosina
DT 52WTC '
Anoniem zei…
Super mooie kerstkaart Monique! Heel moooie kleuren ook :) Wat naar dat jouw glucosewaarden en bloeddruk zo hoog zijn :( Wandelen doet echt goed. Ook voor de geest ;) Het gaat jou lukken afvallen! Je kan het :)
Liefs Chantal
Misseke zei…
Prachtig kerstkaartje heb je gemaakt Monique - supermooi!
Vervelend dat je glucosewaarden en bloeddruk opspelen. We eten al jaren geen of zo min mogelijk zout bij het warme eten (ook hoge bloeddruk) - het is even wennen maar dat went vlug en dan is alles gauw te zout.
Groetjes,
Misseke
Ans Gilbert zei…
Hoi Monique,
veel bewegen is een prima optie, ik loop zeker anderhalf uur per dag..met de honden en ook te voet de stad in..
Mooie kerstkaart heb je gemaakt met de spulletjes van Oma Dee,
groetjes,
Ans
beterschap voor Geert..
Sabine zei…
Heel leuk kaartje. Mooie kleurtjes en gave sketch liefs Sabine
Sylvia zei…
Prachtige,strakke kaart,Monique.Het schijnt dat een half uurtje wandelen per dag ook al goed is om voldoende te bewegen.Succes bij het afvallen:).

Groetjes,Sylvia.
Sarah zei…
Mooi kaartje ! Bewegen doet altijd goed en zeker in de goede buitenlucht . Succes !!
Liefs Sarah
Wil Frutsel zei…
Eem prachtige kleurige kaart, met een hele mooie sketch, toppie!!
xx Wilma
Wil Frutsel zei…
Eem prachtige kleurige kaart, met een hele mooie sketch, toppie!!
xx Wilma
!neke zei…
Gave kaart geworden, nu realiseer ik me......weer een donderdag gemist......
Maar een excuus ,de donderdag werk ik de heeeeele dag lang !!!!
Succes met wandelen!
groeten Ineke
Mooie strakke kerstkaart! tof!
groetjes, nancy
Anja zei…
Wat een leuke kaart! Voor jouw doen inderdaad erg strak, maar ik vind de kleurtjes erg mooi!
Laat jij die internist eens even een poepie ruiken!! Lekker aan de wandel en bloeddruk omlaag, hij zal nog mal opkijken ;-)

Liefs Anja
Hoi Monique, wat een leuke strakke kaart. Mooi kleurencombinatie blijft dat toch ijsblauw met rood. Gaaf die glittercirkel erbij.
Laat jij die internist maar eens wat zien...wat apart om zoiets te zeggen maar hij daagt je wel uit merk ik...succes meis...
Lieve groetjes Miranda
Bernadet zei…
Geweldig leuke kaart Monique
Nicolette zei…
Een super leuke kaart Monique.
Sterkte met je gezondheid.
Groetjes Nicolette
Angelique zei…
Mooie, vrolijke kerstkaart. Leuk de combinatie rood-lichtblauw. Wandelen is heerlijk maar dan moet het wel wat beter weer zijn. Succes met afvallen en ik hoop dat je alle waarden omlaag krijgt zodat je geen medicijnen hoeft te gebruiken.
lieve groetjes Angelique
Margo zei…
Hoi Monique, je hebt het lekker druk daar en dan slaag je er toch nog in om zo'n leuke kerstkaart te voorschijn te toveren ! Hopelijk is de griep snel jullie huis weer uit en voel jij je ook snel weer beter ! Je hebt gelijk hoor ! Ik kan er ook ni tegen als ze me zo uitdagen ! Ga er maar voor ! Laat ze maar een poepje ruiken !
Groetjes
Margo
Hermien zei…
En geslaagd voor goede wandelschoenen? Hier zijn we ook aan de wandel geslagen proberen samen iedere avond een rondje te lopen. Nou ja rondje...woensdagavond 8,5 km was toch wel een beetje teveel van het goede! Hopelijk is de griep snel helemaal over bij Geert. Hier in huis heeft Bas beide onderbenen in het gips, dus veel voor taxichauffeur spelen, gelukkig kan hij er goed mee uit de voeten.
O, je kaartje vind ik super mooi.

Groetjes en een fijn weekend
Monique zei…
Hoi Hermien, met mijn wandelschoenen ben ik geslaagd. Nu een dikke blaar achterop de hak. 8,5 km, das wel heul veel. Ik vind 5 voorlopig genoeg. Zien we later wel weer. Rustig opbouwen. Maar dat is ook niet mijn sterktste kant. Direct volop ervoor gaan....hahaha.
Bas heeft nog een kaart van mij te goed hoor. Komt eraan deze week.
Liefs, Monique

Populaire posts van deze blog

Nog een keer vandaag 2 Sisters on the blog

Mixed Media en aapjes, stokstaartjes en ander leuks

Knutseldate met Henriët