donderdag 3 december 2015

En dan stort je wereldje weer even in.....

Hallo allemaal,

De titel van dit blog is heftig. En zo voelt het voor mij ook.
Vorige week kreeg mijn zus (44) te horen dat ze een hersentumor heeft. Ze ging voor een scan n.a.v. een auto-ongeluk afgelopen zomer. Omdat ze niets kan onthouden, doof werd aan 1 kant en last had van evenwichtsstoornissen. Dit was een geluk bij een ongeluk. Volgende week krijgt ze een volledige hersenscan waar ze enorm tegenop ziet. Er is al gezegd dat ie op een verkeerde plek zit maar het hoe en wat moeten we nog afwachten.
Dit is de zoveelste klap die ze te verwerken krijgt. Eerst de baarmoeder kwijt. Weg kinderwens. Daarna de eierstokken. Weer een operatie. Toen haar borsten die vol zaten met knobbels en aangezien ze gendrager is van borstkanker zijn ze er afgegaan. 3 keer geopereerd aan dubbele nekhernia's. En nu ze eindelijk het geluk heeft gevonden en 2 lieve schatten van bonuskinderen er op de koop toe bij heeft gekregen, samen een nieuw huis gekocht waar ze een nieuwe start kunnen maken samen, staat ze weer aan de rand van de afgrond. Hoeveel kan een mens hebben?
Ze is heel stoer! En laat het hoofd niet hangen. Ik vind haar een topper! Gisteren zijn we naar haar toegegaan en hebben we heel lang gepraat. Ik heb mijn moeder al verloren aan kanker. Dat was een lange weg van 16 jaar. We hebben elkaar nog en we gaan ook hier weer tegenaan. Vechten voor een toekomst die nog helemaal open moet staan voor haar en haar gezin.

Nu is mijn vraag aan  jullie.....of jullie haar een (kerst)kaart willen sturen.
Haar adres kunnen jullie bij mij opvragen. m.eding@live.nl 
Het zou een heerlijke oppepper zijn in deze onzekere maand.

Deze kerstkaart heb ik afgelopen tijd gemaakt. De laatste week is me de lust vergaan om te freubelen. Ik pak het nu wel weer op want ik sta op een kerstmarkt 16 december. Dus ik moet wel.


Volgende week kom ik weer bij jullie langs. Gaan we de draad weer oppakken. Zij stoer, ik ook stoer en kop d'r veur zoals mijn moeder altijd zei.

Ik wens jullie allemaal een fijn weekend met heel veel Sinterklaas plezier!

Lieve groetjes, Monique

37 opmerkingen:

Rosina zei

Dat is wel heeeeel triest Monique, ik ben helemaal aangeslagen...wat kan een vrouw zoveel een tegenslagen krijgen in het leven....Onwerkelijk en zeker oneerlijk...Ik wens haar maar ook jullie heel veel sterkte om de moed niet verliezen....en hier gaat zeker een kaarsje branden om zo in gedachten bij jullie te zijn...en heel begrijpelijk dat je freubelzin ff op een laag pitje staat, maar je kerstkaartje is toch weer schitterend..
Sterkte meis... en zeker voor je zus..

groetjes Rosina

Creanita60.blogspot.nl zei

Je kan wel stoer zijn en de kop dr veur maar dat valt niet mee Monique, wat en hoeveel kan een mens dragen en dit is wel erg veel.
Ik wens jou ook heel veel kracht en sterkte en natuurlijk wil ik haar wel een opbeurend kaartje sturen maar die kan je zelf ook wel gebruiken toch!
Voor nu een dikke knuffel en ik hoop dat het allemaal goed komt.
Groetjes Anita

lenywim35 zei

Ja Monique, hoeveel kan een mens dragen ?? Ik heb er geen antwoord op helaas. Ik kan alleen maar mee wensen, dat het te genezen is, en ze de oude kan worden. Natuurlijk mag je mij haar adres sturen. Daar werk ik graag aan mij, alle beetjes maken misschien een grote. Jij ook heel veel sterkte. gr leny w

Anoniem zei

Heel veel sterkte voor jou en je zus!!!
Je kaartje is supersss!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Blankina zei

Jeetje wat een vervelend nieuws...daar schrik je wel weer even van, heel veel sterkte en ik zal je zo even mailen, liefs Blankina

Nicolette zei

Ach wat een vreselijk nieuws Monique.
Wat heeft je zus al veel meegemaakt.Bah.
Heel veel sterkte voor je zus maar ook voor jou.
Je kaart is wel erg mooi.
Groetjes Nicolette

Scraptastische hobby zei

Getverderrrie Monique wat worden jullie allemaal getroffen door dit vreselijke nieuws!
Inderdaad hoeveel kan een mens hebben???! Net nu ze dacht het geluk te vinden!
Ik stuur je binnenkort even een mail meis! Ongelooflijk veel sterkte en kop d'r veur, zoals je schrijft, houdt moed hoor!
Je kaart is schitterend geworden en ik hoop dat het freubelen voor de kerstmarkt nog lukken gaat, want daar zal je hoofd ook niet zo naar staan! Denk ook om jezelf hè en hard duimen voor je Zus!
Liefs Gerie

Ans Gilbert zei

Hoi Monique,
dit is echt ontzettend slecht nieuws, hoeveel kan een mens verdragen, net nu ze weer gelukkig was..en dacht alles achter de rug te hebben..vreselijk..
Ik wens jou, je zus en verdere familie heel veel sterkte en hoop dat het mee zal vallen.. en operabel zal zijn..
Je kerstkaartje is weer heel erg mooi,
groetjes,
Ans

Cards en Box bij Lady M zei

wat een hoop narigheid ik wens jou en je zus heel veel sterkte je kaartje ziet er erg mooi uit groetjes maartje

Anoniem zei

Pfff wat is dit verschrikkelijk nieuws Monique! Ik ga je een mailtje sturen :)
Groetjes Chantal

Trijntje zei

Hoi Monique Je kaart is prachtig! leuk met deze materialen. Wat een heftig bericht. Wat naar voor jullie... En wat heeft je zus en ju;llie ook natuurlijk al wat meegemaakt. Inderdaad belangrijk om de kop er veur te houden maar dat zal niet altijd gemakkelijk zijn. Gelukkig heb je een hobby waar je wel wat in kwijt kan. IK sap best dat je er nu even niet veel zin in hebt de grond zakt even onder je weg. Ik wil je zus natuurlijk een kaart sturen, vooral als dat haar steun geeft. .HIerbij wil ik jou en je familie heel veel sterkte wensen. Groeten trijntj

Misseke zei

Wat een verschrikkelijk nieuws Monique en je zus heeft al zoveel meegemaakt....zo triest - hoeveel inderdaad kan een mens hebben?
Heel veel sterkte voor je zus en ook jou en we gaan keihard duimen voor je zus..
Desondanks heb je een prachtig kaartje gemaakt.
Groetjes,
Misseke

Sabine zei

Wat een vreselijk nieuws. Ik snap heel goed dat jullie wereld dan even instort. Wat goed van haar dat ze haar kop niet laat hangen, maar ja dat maakt het niet altijd makkelijker. Ik hoop dat de 2e scan toch ook positief nieuws met zich meebrengt. Dikke knuffel Sabine

!neke zei

Wat heftig allemaal!
Wens je sterkte en de kerstkaart komt er zeker aan.
Ga je mailen.
Groeten Ineke

Dora zei

tjonge, wat een naar bericht. verschrikkelijk! Ik weet niet wat ik zeggen moet.
Je vraagt je dan af: waarom. Hoeveel kan een mens dan hebben. nietwaar.
Sterkte!!
groetjes Dora

Cinderella zei

Hoi Monique ,
Ik ben er stil van ...
Heel veel sterkte en kracht voor jou je zus en jullie gezinnen.
Liefs Cinderella
Xx

Monique zei

Dank je wel Dora!
Groetjes, Monique

Monique zei

Dank je wel Sabine!
Ik hoop met je mee!
Liefs, Monique

Monique zei

Dank je wel Misseke!
Lieve groetjes, Monique

Monique zei

Dank je wel Maartje~.
Groetjes, Monique

Monique zei

Dank je wel Ans.
Lieve groetjes, Monique

Monique zei

We houden moed hoor. En ik freubel rustig door. Heb nog 13 dagen ;-)
Liefs, Monique

Monique zei

Dank je wel Nicolette!
Groetjes, Monique

Monique zei

Dank je wel Blankina!
Groetjes, Monique

Monique zei

Dank je wel Rosina.
Lieve groetjes, Monique

Monique zei

Dank je wel Gaby!
Lieve groetjes, Monique

bolletjelucky.blogspot.com zei

Kippenvel en een brok in mijn keel...héél véél sterkte voor jullie allemaal Monique.
Lieve groetjes Miranda

Angelique zei

Ach Monique, wat heeft je zus al een hoop moeten doorstaan. Hoeveel kan een mens dragen....toch heel veel. Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte voor de komend tijd.
Ik stuur met plezier een kaartje, ik heb je al een mailtje gestuurd.
lieve groetjes Angelique

Anita van Merode zei

Wat heftig Monique, jeetje wat zijn jullie geschrokken hiervan zeg! En dan al zoveel meegemaakt te hebben, ja hoeveel kan een mens hebbe? Zo te lezen is ze een kanjer!!!! Ook jij!!! Heel veel sterkte en we hopen dat ze het goed kunnen behandelen. Ik ga duimen!! Ik stuur haar graag een kaartje, dus het mailtje komt eraan. Wil haar graag een hart onder riem steken, zeg ik dat goed?
Nu je kaart...vind hem schitterend met mooie kleuren, erg mooi model, succes met de markt.
Lieve groetjes Anita met een dikke knuf van mij.

Sarah zei

Ik ben ook aangedaan . Ik wil haar ook graag steunen , ook jou wens ik veel sterkte . Ik zal je mailen .
Liefs Sarah

Wil Frutsel zei

Eeen vreselijk verhaal, en ja ....hoeveel kan een mens verdragen. Soms is het niet eerlijk in het leven. Ik wens haa, maar ook jou heel veel sterkte !!
Je kaartje is prachtig Monique !!
xx Wilma

Sylvia zei

Jeetje, wat een heftig verhaal van je zus,Monique. Zoveel meegemaakt.Heel veel sterkte voor jullie allemaal.Hopelijk is het nog te behandelen.Je kaart is mooi.

Groetjes,Sylvia.

Hermien zei

pfff Monique ik was al bekend met je verhaal maar het blijft heftig, en zeker na alles wat ze al heeft moeten doorstaan! Spannend wat ze volgend week gaan zeggen...
Je kaartje is er eentje die een speciaal plaatsje verdiend wat is ie mooi...

Groetjes Hermien

Nelleke zei

O zeg, wat een naar bericht zeg. Je vraagt je af waarom ? Ik kan mij voorstellen dat het freubelen je vergaat op dit moment. Later hoop ik dat het terugkomt. Je kan er ook zoveel van jezelf instoppen en zo ook dingen verwerken Heel veel sterkte deze tijd! Groetjes, Nelleke En je creatie is prachtig.

Ela zei

Pff, wat een vreselijk verhaal zeg. Knap dat je zus nog zo sterk is, want hoeveel kan een mens hebben? Veel dus helaas, dat wel. Maar ik hoop toch dat ze, en jullie natuurlijk ook, wel een keer wat positief nieuws krijgt want dat verdient ze zeker! Ik ga haar adres opvragen. Ik wens jullie heel veel sterkte in deze onzekere tijd. Lieve groet Ela

Claudia's kaartjes zei

Hoi,

Jeetje, wat een nieuws!!! En ze heeft al zoveel moeten verwerken...............Ik wens jou, je zus en je dierbare veel sterkte toe.

grtjs
Claudia

Epie zei

Oohh jeeminee , wat vervelend voor je zus en jullie .
Wens je veel sterkte toe de komende dagen , ik stuur een kaart .
Maar ondanks alles , hier wel een geweldig mooie kaart neer gezet zeg ..SUPER !
Groeten van Epie

Wat neem je mee op vakantie

Vandaag is het tijd voor de reminder bij Knutsels en Kadootjes . De beginpost kon ik niet redden maar voor de reminder had ik iets meer tijd...