52 weeks to Christmas #51

Hallo lieve, lieve allemaal,

wat hebben jullie en mij en mijn zusje blij gemaakt de afgelopen tijd.
Zij heeft genoten en geniet nog steeds van de kaartjes die binnen zijn gekomen en nog steeds binnen komen. Wat hebben wij een mooie hobby en kunnen we daar heel veel mensen blij mee maken.


Gisteren heb ik op de kerstmarkt gestaan in de Bleerinck. Een verzorgingstehuis voor dementerende mensen. 's Morgens was de markt voor de bewoners en familie en 's middags mochten mensen van buitenaf langs komen. Ik heb genoten! Voornamelijk van de bewoners. Ze vonden alles zo mooi. Telkens weer ;-)
Ook zaten er beroepscriminelen tussen hoor.....hahaha. Stopten gewoon spulletjes in hun zakken omdat het erin paste. Dan hoef je toch niet betalen? Tegen de tijd dat de begeleiders het weer terug konden geven waren ze 5 minuten verder. Op de terugweg kwamen ze weer langs met de bewoner aan de goede kant van de kraam. Maar wel heel ondeugend lachen. Zo gauw vergeten ze iets niet hoor.

Ik heb een leuke opbrengst gehad en de helft schenk ik aan een collega van mijn vriendin Anja. Zij fietst volgend jaar de Alp du'Zes weer op om zo geld in te zamelen voor onderzoeken naar kanker. Hard nodig zoals de meesten van ons wel weten. Ze moet € 2500,00 meenemen. Dus alle beetjes helpen.

Het kaartje van vandaag is veel bewonderd maar niet verkocht, dus mag ik er zelf iemand blij mee maken. Vrijdag maak ik een begin met kaartjes klaar schrijven. 

Doen jullie ook gezellig weer mee met 52 weeks to Christmas?
Nog 2 weken en dan mogen we weer overnieuw beginnen.

Voor nu een hele fijne donderdag. Ik kom vanavond bij jullie langs.

Heel veel liefs, MoniqueReacties

Anoniem zei…
Mooi die bruine hertjes op dat wit!!!
Creatieve groetjes, Gaby
Wil Frutsel zei…
Prachtig Monique, een mooie kleurcombi en die prachtige mal gebruikt. Kan niet meer stuk voor de hertjes die daar zo mooi staan pronken, hihi!!
xx Wilma
Rosina zei…
Heel mooi kaartje Monique....zo leuk in dat wit met kraft....SCHITTEREND!!!

groetjes Rosina
Klinkt als een hele gezellige dag op de kerstmarkt Monique. Ik moest wel lachen om je verhaal..hihi.
Een beauty van een kaart, die vind vast een goed adresje...
Lieve groetjes Miranda
Nicolette zei…
Hoi Monique, wat leuk dat je op de kerstmarkt hebt gestaan. Ik werk zelf in een verzorgingshuis dus dit spreekt me wel aan.
Je kaart is erg mooi. De mal blijft ook zo mooi.
Groetjes Nicolette
heel mooi dit kaartje groetjes maartje
Marleen zei…
Wauw... wat een prachtige en chique kerstkaart Monique!!
Heel mooi gemaakt.
Lieve groetjes, Marleen
karin zei…
Prachtige kaart Monique !
groetjes,
Karin
Anoniem zei…
Wat fijn dat er al veel zelfgemaakte kerstkaarten bij jouw zus en bij jou in de bus zijn gevallen! Echt genieten is dat vind ik :) Hopelijk komen er nog veel meer bij! Hihi ja oudere mensen kunnen er wat van ;) Super dat je met een leuke opbrengst naar huis ging en wat lief van jou dat je de helft weggeeft voor het goede doel! Deze kaart is prachtig en zo stijlvol! Ik begrijp heel goed dat hij veel werd bewonderd :)
Liefs Chantal
marja kenter zei…
Het is een prachtige kaart en wat fijn dat het gisteren zo'n succes is geweest.
Groetjes Marja
Zo te lezen heb je ook wel genoten op de markt geeft ook weer afleiding toch!
Fijn dat je zus zoveel kaarten krijgt altijd fijn in deze moeilijke tijd!
Je kaart vind ik schitterend en de mal is toch wel erg mooi je ziet hem toch regelmatig voorbij komen bij iedereen.
Groetjes Anita
Monique zei…
Het was ook lachen Miranda. Ondanks dat het natuurlijk niet leuk is als je dementeert. Ik denk er sterk over om volgend jaar eens te gaan kijken of ik daar vrijwilligerswerk kan doen.
Maar eerst dit jaar afsluiten.
Lieve groetjes terug, Monique
Sabine zei…
Lief kaartje en wat fijn dat de markt zo goed verliep. En nog liever natuurlijk dat je dan ook nog een deel wegschenkt. Liefs sabine
Sylvia zei…
Prachtige kaart,Monique.Mooi in het wit met het kraft.Leuk dat de kerstmarkt zo geslaagd was.

Groetjes,Sylvia.
Angelique zei…
Wat een prachtig kaartje, hele mooie mal en natuurlijk blijft kraft met wit mooi. Fijn dat jij en je zus genieten van alle kaartjes. Moest wel lachen om je verhaal, zie het al voor je. Gelukkig dat alles goed verlopen is en zo lief dat je de helft van je opbrengst weer schenkt voor Kika.
Zo mooi hoe we elkaar op deze manier allemaal kunnen helpen.
lieve groetjes Angelique
Hermien zei…
Heerlijk wat post met een mens kan doen Monique, een kleine moeite en fijn dat het gewaardeerd wordt. Fijn dat je een mooie dag hebt gehad op de hobbymarkt. Dat dit kaartje niet verkocht is snap ik niet zo goed hij is zo mooi...maar dat zal de rest ook vast zijn geweest.

Groetjes Hermien
Scraptastisch zei…
Hoi Monique,
Dan weet je meteen wat ik doe op mijn werk, wat kunnen ze ontdeugend zijn hè! Leuk om daar met je spulletjes te staan, ze zijn zo danlbaar deze doelgroep! Fijn om te lezen dat Simone alle post zo waardeerd en dat ze maar heel blij kan zijn met zo'n zus! Ik ben een beetje laat bij je, maar dat mag de pret niet drukken! Anja is ook een kanjer!!!!
Liefs van Gerie
Dora zei…
prachtige kaart met die mal en de hertjes.
Wat leuk dat je kan genieten die ouderen. Ik geloof best dat je hebt gelachen met ze.
Ik zie het al voor mij. Zo leuk.
Ela zei…
Had hier een berichtje geplaatst maar schijnbaar is er iets misgegaan. Nogmaals dus...Het is een prachtige kaart Monique en een prachtig verhaal! Fijn dat je zus genoten heeft van alle kaarten, ik hoop dat 2016 haar meer geluk brengt. Fijne jaarwisseling en veel liefde, geluk en gezondheid voor 2016! Lieve groet Ela

Populaire posts van deze blog

In my kitchen coffee rules!

De vorige is gesmolten, dus nog maar eentje...

21 jaar geleden.....