donderdag 13 augustus 2015

52 Weeks to Christmas en meer....

Hallo allemaal,

weer een kaartje van mij. Mijn verontschuldigingen voor het niet langs wippen bij jullie afgelopen tijd. Het gaat niet zo lekker als ik zou willen. Was wat opstandig. Ik kan me er niet altijd bij neerleggen dat iets niet meer gaat zoals ik dat graag zou willen. Grenzen stellen is een moeilijke leerweg. Daar ben ik deze weken ook weer achtergekomen. Maar geeft niet..ik ga gewoon weer verder met leren accepteren. Dus vandaag heb ik gezegd dat het vanmiddag kaartjesmaak tijd is en dat er morgen weer een dag is voor andere dingen. Waarom voel ik me dan toch schuldig?

Ik moest nodig weer een kerstkaart maken en het is gelukt!


Bij Cards en Scrap Challenge hebben ze een challenge waarbij je zwart - wit - geel moet gebruiken. Dat kaartje laat ik jullie in een volgend bericht zien maar die kaart was de aanleiding voor deze kaart.

De basiskaart is zwart linnenkarton met daarop gemat een stukje wit linnenkarton. Als dessinpapier heb ik Fading Colors 6011/0301 van Noor Design gebruikt.
Tijdens mijn vakantie zat ik 6 kilometer van Scrap en Co af. En moest daar natuurlijk even langs.
Daar heb ik onder andere deze stempel van Kaisercraft gekocht Christmas Carol CS115.
Ik heb hem gestempeld op hetzelfde dessinpapier en uitgeknipt. Heb wat met glitter gespeeld (niet helemaal tevreden over) en opgeplakt.
De tekst gestempeld en verhoogd opgeplakt. Wat plakpareltjes als besjes gebruikt. En voilà, weer een kaartje bij de verzameling.

Doen jullie vandaag ook allemaal gezellig weer mee bij  52 Weeks to Christmas?

Ik ga mijn best doen weer bij jullie berichtjes achter te laten. Ze zullen kort maar krachtig en lief zijn. Meer zit er niet in op dit moment.

Liefs, Monique

14 opmerkingen:

Anoniem zei

Heel erg mooi met die Kerstster!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Trijntje zei

Prachtig Monique! Eenvoudig maar ozo mooi met deze kerstrozen.top. Groeten Trijntje

Sylvia zei

Een supermooie kerstkaart,Monique.Heel stijlvol.De kerstster is leuk afgewerkt met de rode pearls.

Groetjes,Sylvia.
Marleen zei

Schitterende kaart!!
Lieve groetjes, Marleen

Diny zei

Je kerstkaartje is PRACHTIG Monique....wat heb je leuke kleuren gebruikt!
Ik wens je heel veel sterkte en hoop dat je je snel beter voelt.
Liefs Diny

bolletjelucky.blogspot.com zei

Het lijkt alsof ik deze tekst getypt heb, alles wat je zegt is zó herkenbaar Monique. Dat schuldgevoel is heel vervelend maar probeer het te negeren. Ik volg nu therapie en daar zeggen ze: "steeds als je nee zegt tegen iets/iemand, zeg je ja tegen jezelf" en dat moet je tegen jezelf herhalen. Werkt niet altijd maar soms heb ik er steun aan ;p
Je kerstkaart is zó mooi samengesteld dat lijkt alsof alles bij elkaar hoort, mooi gedaan hoor. Hou je goed hoor Monique en opstandig zijn lucht af en toe gewoon lekker op...hihi
Lieve groetjes Miranda

Misseke zei

Een pracht van een kerstkaart heb je gemaakt Monique - supermooi gedaan.
Denken aan jezelf hoor - de rest komt wel weer ;).
Groetjes,
Misseke

Scraptastische hobby zei

Kop op hoor Monique,, doe wat jij zelf prettig vind om te doen! En lukt het even niet, dan maar niet!
Gelukkig hebben we een prachtige hobby allemaal om het hoofd leeg te maken! Je kaartje is daar het bewijs van....een prachtig kerstkaartje! Liefs en een knuf van Gerie

martine zei

Hallo Monique,
wat een pracht van een kerstkaartje ook je andere creaties zijn super mooi liefs van martine

Anoniem zei

Hoi Monique wat naar om te lezen dat het niet goed met jou gaat! Grenzen stellen is inderdaad heel moeilijk! Ik maak altijd een lijstje van de dingen die er gedaan moeten worden en dan kijk ik realistisch naar wat er weg gestreept kan worden. Zo is het toch allemaal gedaan en voel ik mij niet zo gestressed :) Ik hoop zo dat jij jouw weg hierin zal vinden en dat je snel op zal knappen! Wat niet kan, dat kan niet ok ;) De kerstkaart die je hebt gemaakt is prachtig! Het is jou gelukt! De glittertjes heb je mooi verwerkt ;)
Liefs Chantal

GerJanne zei

Hoi Monique, ik kreeg je mail en binnenkort kun je er een terug verwachten dus maak je borst maar nat! Hihihi, supergezellig!
Vervelend dat het wat minder gaat en ik hoop dat je de balans vindt. Dat is het vaak, door disbalans functioneer je minder op vlakken die je zou willen. Maar je goed bezig door te zeggen: vanmiddag is het kaartenmaaktijd. Moet je zien wat een mooie kaart je tevoorschijn toverde! Wauw, ik vind hem prachtig en dat glitter is juist gaaf zo.
Veel sterkte en ik wens je vast een heel goed weekend, kalm aan!
Liefs,
GerJanne

Nelleke zei

He Monique, niets moet he? Zelf draai ik het om: ik heb elke dag een doel en dat doe ik. Niet moeten maar doen. Dat kan iets zijn wat ik heel graag wil, maar ook iets waar ik tegenop zie. Soms is een kaartenmaakdag mijn doel voor die dag. Voelt lekker en goed, en vooral de dingen doen waarbij jij je goed voelt. Altijd lastig, je komt zo gauw jezelf tegen. Ik vind je kaart wek gaaf koor!Mooie kleuren ook. groetjes, Nelleke

Rosina zei

Hoi Monique...
wat vervelend dat het allemaal niet zo lekker loopt,,,lekker ff ontspannen met je hobby is volgens mij een heel goed medicijn...en je zeker niet schuldig voelen....
Je kaartje is weer schitterend gemaakt...alles past perfect bij elkaar...

groetjes Rosina

Kaartenkraam zei

Wat een prachtige kerstkaart heb je gemaakt, ziet er schitterend uit, mooie kleuren!

groetjes van Ank

Huisje, boompje, beestje

 Hallo, dank jullie wel voor jullie reacties op mijn label. En de succes wensen voor mijn werkweek. Ik ziet hier nu te typen met loodzware a...