dinsdag 14 april 2015

Knutselen aan de keukentafel

Hallo lieve allemaal,

Allereerst, Blankina van harte welkom op mijn blog. Wat leuk dat je me hebt gevonden!

Vandaag laat ik jullie 3 kaartjes zien. Om de paar weken geef ik een workshop aan huis. 3 gezellige dames komen dan bij mij freubelen. Aangezien mijn inspiratie iets te wensen over laat op dit moment heb ik deze keer gekozen voor een sketch. Ik begin de sketches steeds leuker te vinden. Ook omdat hij elke keer weer heel anders wordt.
Ze wilden ook een keer met InkaGold werken. Ik gebruik het zelf veel bij het stempelen maar ook de randen van dessinpapier kun je hier heel goed mee bewerken.

We hebben deze sketch gebruikt, heel simpel maar less is more niet waar?

De eerste kaart is van Minie. De foto is niet helemaal gelukt maar het resultaat is er niet minder om.
Deze kaart is van Anja. Zij heeft hem thuis nog verder afgemaakt. Maar die zien jullie vast nog wel op haar blog verschijnen. 
En onderstaande kaart is van mijzelf. Ik ben dringend mannenkaarten nodig, dus ik heb het taartrandje niet gebruikt. Dat ging me iets te ver....hahaha.
Wat vinden jullie van mijn zelfgemaakte lasso? Een bloemetje vond ik hier niet bijpassen, en gears ook niet. 



Aly was er niet, die zit heerlijk op de camping. Geen straf nu denk ik. Beetje jammer van de wind.

Vanavond lekker relaxen en een rondje bloggen. En Kevin zo ophalen. Hij dacht een avondje bij z'n vriendinnetje te kunnen zijn maar hij kreeg telefoon dat ie morgen aan de slag kon. WERK!!!! Eindelijk. Nu maar hopen dat hij hier kan blijven tot hij een goede baan bij justitie of een COA kan krijgen als cipier of beveiliger. Dat zit allemaal in het vat, alleen pas vanaf het najaar. Dit zou een mooie overbrugging zijn.

En morgen? Genieten van een zomerse dag! Ik heb geen auto, dus lekker verplicht rust ;-)

Gaan jullie ook genieten?
Liefs Monique





13 opmerkingen:

Giny zei

Wat zijn ze mooi Monique.
leuk detail die lasso op je kaart!
Het is zo leuk om te zien dat je met dezelfde sketch zulke verschillende kaarten krijgt.

Groetjes Giny

Rosina zei

Het zijn hele leuke kaartjes Monique die jullie op de workshop gemaakt hebben ....vooral je mannenkaartje is een echte topper!!!

groetjes
Rosina

Scraptastisch zei

Hoi Monique,
Het was weer gezellig aan de keukentafel en leuk om te zien dat ze alle 3 weer anders zijn!
Om het even bij jouw kaartje te houden...nee ik zou hier ook geen taart randje bij doen, haha
Veel te stoer voor hè! Ik ga morgen met de knutsel meiden een mixed media proberen te maken!
Veel you tub filmpjes gezien en we gaan het gewoon proberen...zal wel een project dag worden ben ik bang, hihi En Blankina vroeg op het laatste moment je naam en blog aan mij! Maar toch heel knap gevonden!! ook weer leuk!!
En Yeah!!!... Kevin heeft een baantje!! Ja zo moet het gaan Monique, die grote knullen horen niet om huis te hangen, helaas komt het voor hun noodgedwongen voor in deze tijd!Hopelijk krijgt ie het naar zijn zin!! Fijne avond en geniet van je auto loze daggie!!!! heel vervelend hè...verplicht aan de freubel!
Liefs Gerie

Ans Gilbert zei

Hoi Monique,
Zag net de kaartjes al op FB voorbij komen en ik zag meteen dat je hetzelfde blokje hebt gebruikt, als ik voor de kaart van ons Karin, zo'n mooi papier, supergave mannenkaart heb je gemaakt..
Wat fijn dat Kevin aan 't werk kan..en jij vermaakt je morgen wel,
liefs Ans

Cinderella zei

Leuke kaart Monique
Liefs Cinderella

Kreatief met Maria zei

Super, stoere kaart Monique
Groetjes Maria

Misseke zei

Prachtige kaartjes hebben de dames gemaakt en jouw mannenkaartje is helemaal geweldig!
Groetjes,
Misseke

Wil Frutsel zei

Heel verschillend alle 3 ook al is het dezelfde sketch. Geef de dames maar een compliment want ze hebben het alle 3 prachtig gedaan, top!!
xx Wilma

Sylvia zei

Prachtige kaartjes, Monique. Leuk om te zien dat iedereen zijn eigen invulling geeft aan de sketch.

Groetjes,Sylvia.

GerJanne zei

Wat leuk toch die workshops aan huis! En gezellig met prachtige resultaten! Alle drie de kaartjes zijn verschillend! En alle drie vind ik ze leuk.
Goed van Kevin! Geeft jezelf dan ook weer energie. En dan heerlijk met het zonnetje erbij!
Groetjes,
GerJanne

Anoniem zei

Hoi Monique wat ontzettend gezellig dat je workshops bij jou thuis geeft! Een sketch is inderdaad een heel goed idee als je geen inspiratie hebt, maar zelfs dan is het zonder inspiratie nog lastig hihi. Jullie hebben een heel mooie sketch gekozen en gemaakt! Ik vind jouw zelf gemaakte lasso super leuk! De kaart is perfect zo. Er passen inderdaad geen gears of bloemetjes bij ;) Leuk om te lezen over Kevin! Fijn dat hij lekker kan overbruggen. Geniet van het mooie weer :)
Groetjes Chantal

Angelique zei

Wat een leuke kaartjes hebben jullie samen gemaakt, dezelfde sketch maar toch zo anders.Fijn dat je zoon nu een periode kan overbruggen, lekker aan de slag.
groetjes Angelique

Willeke zei

Hoi Monique,
super om te zien dat er van 1 sketch zo verschillende kaarten gemaakt worden !
Leuk, en ik ga ook lekker genieten van het zonnetje, vandaag de hele dag ook al lekker buiten geweest, vitamine D opladen, haha
groetjes van Willeke

One of a kind

Hallo allemaal, daar zijn we alweer met de reminder van Knutsels en Kadootjes. Er zijn al weer 2 weken om. We hebben al heel veel leuke inze...