donderdag 1 januari 2015

52 Weeks to Christmas aftrap!

Hallo lieve blogvriendinnen,

Allereerst een Gelukkig, gezond en vooral een creatief 2015 gewenst!

Vanaf vandaag beginnen we met de 1e kerstkaart voor dit jaar op het blog van 52 weeks to Christmas. Ik heb me vrijwillig aangemeld als Dt member en mag gelukkig mee doen!
Zo hoop ik de kerstkaarten stress te voorkomen en natuurlijk hoop ik samen met de andere DT members jullie te kunnen inspireren.

Dit is mijn allereerste kaart voor dit jaar:


Het was een probeerseltje met goudkleurige inkt. De vogel is niet helemaal gelukt. Maar ik vind hem goed genoeg om te versturen. Moet er even weer inkomen.....

Komen jullie ook kijken op het blog 52 weeks to Christmas?

Heel veel liefs en tot de volgende keer!

Monique

9 opmerkingen:

Ingrid Reyners zei

Een mooie kaartje met het goud Monique, uit ervaring weet ik dat met goud of zilver stempelen niet gemakkelijk is..ik heb nu een mooie zilveren van SU, en nadeel is dat hij vet is, en dat komt natuurlijk omdat het zilver goed moet hechten, en zo krijg je dan weer van die stempels die er wat minder mooi meer uit zien, omdat het zilver te goed hecht. Maar dit kaartje is geweldig om te versturen.....nog de beste wensen voor een mooi nieuw jaar, en bedankt dat je mee doet bij 52 weeks to Christmas........groetjes, Ingrid.

Josje zei

Mooie kaart hoor de beste wensen en een creatief nieuwjaar

Wil Frutsel zei

Prachtige kaart Monique, en ook voor jou en je familie de aller beste wensen, heel veel goeds en creativiteit voor 2015!!
xx Wilma

Misseke zei

Een pracht van een kerstkaart Monique, supermooi gedaan.
De beste wensen voor een gezond en creatief 2015.
Groetjes,
Misseke

Hermien zei

De beste wensen Monique, en veel plezier in het dt-team.
Mooi kaartje zo met dat goud.

Groetjes Hermien

Nelleke zei

De beste wensen voor een mooi en creatief 2015. Je vogel is wat licht maar verder mooie details heb je gebruikt. Groetjes, Nelleke

Sylvia zei

Mooie kaart, Monique. Niks mis met die vogel :)
Leuk ook die sneeuw bolletjes. De beste wensen voor 2015.

Groetjes, Sylvia.

Crea Astrid zei

Wat een schattige kerstkaart. Vindt het niet storend, dat de vogelafdruk wat lichter is. Dat heeft ook wel weer wat. Jij ook de beste wensen voor 2015.

Fijn weekend.

Groetjes, Astrid.

Janine zei

Hoi Monique,
Ik vind hem wel leuk hoor, maar goud en zilver is altijd lastig te stempelen. Degene die hem krijgt zal er blij mee zijn.
Groetjes, Janine

Hartelijk gefeliciteerd bij Knutsels en Kadootjes

 Hallo allemaal, vanaf een zonnig Ameland. Laura en ik hebben ons jaarlijks moeder/dochter weekendje. En dit keer zitten we op Ameland. We h...