woensdag 26 november 2014

Enjoy Every day

Hallo lieve blogvriendinnen,

Allereerst een kleine update over mijn trouvaille. Ik heb Joy gebeld en krijg warempel nieuwe tandwielen thuisgestuurd! Wat een service. Dus mocht je hem stukdraaien, dan kun je Joy bellen voor nieuwe tandwielen.
Intussen heb ik natuurlijk de PressBoss gekocht. Maar die laat ik mooi staan op reserve....voor het geval Geert nog eens te enthousiast wordt.

Vandaag wil ik jullie een verjaardagskaart laten zien. Ik heb hem gemaakt voor het blog van Bianca's Toko. Daar kun je ook alles vinden wat ik heb gebruikt.


De engeltjes zijn geen stempelafdruk maar zit in het papier van MD Nostalgic Pictures - PK9117
Dat wilde ik nog wel even vertellen. Ik maak de meeste achtergronden maak ik zelf maar deze vellen zijn prachtig!

Het patroon komt uit de Silhouette store. Aangezien mijn schouders niet meer gaan verbeteren is de Silhouette voor mij een uitkomst. Maar voor de mallen van Noor ben je toch echt een stansapparaat nodig. Maar daar heb ik mijn personeel voor.....hahahaa, gelukkig maar. Ben ondanks de domme grapjes heel blij met mijn draaiers.

Vanmiddag ga ik weer een rondje bloggen. Kijken wat jullie allemaal voor moois hebben gemaakt. Maar eerst met dochters naar de orthopeed. Daar zit waarschijnlijk een operatie aan de knieen aan te komen. Maar niet voordat ze haar rijbewijs heeft gehaald ;-)

Tot gauw!
Liefs Monique


4 opmerkingen:

Misseke zei

Ah mooi zo dat je nieuwe tandwieltjes krijgt van Joy, ook weer opgelost ;).....misschien is een elektrische wat voor je Monique maar ja ben je ook meteen een heel stuk duurder uit.
Je kaartje is schitterend geworden , heel mooi gedaan.
Groetjes,
Misseke

Hermien zei

Fijn dat je probleem wordt opgelost Monique, je laat ons weer een prachtig kaartje zien.

groetjes Hermien

Anita van Merode zei

Wauw onwijs gaaf deze kaart. Echt supers mooi!
Gelukkig is het goed opgelost van je stans machine. Had het gelezen in je vorige post.
Groetjes Anita

marja kenter zei

Als je het niet probeert dan weet je het nooit. Fijn dat het is opgelost.
Een hele mooie kaart is dit weer.
Sterkte met je dochter.
Groetjes Marja

Wat ben jij een doorzetter!

 Een hele goeiemorgen, allereerst dank voor de leuke reactie op mijn vorige post. Iets van 2 x lol met dezelfde rol, geniaal, Angélique! De ...