zondag 12 oktober 2014

Hallo allemaal,

hier ben ik al weer voor de 2e keer vandaag. Eigenlijk de 3e keer want de blogberichten van K&K schrijf ik ook. Dat voel ik ook wel (niet goed voor mijn schouders) maar doe het met heel veel plezier!

Het thema van de nieuwe challenge is net als bij KIC  Herfst/Halloween
Wij bij K&K hebben er een sketch aan verbonden die is gemaakt door GerJanne. Alleen is de sketch niet verplicht. Niet iedereen werkt graag met een sketch en we willen zo iedereen tegemoet komen.
Het moet tenslotte leuk blijven. Wel willen we graag Herfst zien.

Dit is mijn voorbeeldkaart geworden:

Ik heb ooit eens dit papier gekocht op de Fairytale Event in Doorn. Dat is alweer een paar jaar geleden. En nooit wat mee gedaan. Tot nu!
Het papier is van My Minds Eye. Er zat een uitdrukvel bij. De tekststempel is van KaiserCraft.

Ook hier geldt natuurlijk dat ik het fijn zou vinden als jullie ook bij mijn collega's gaan kijken. Ook zij hebben de mooiste voorbeelden gemaakt.
We hebben er 2 nieuwe leden bij. Nelly en Hermien. Je kunt hun voorstelrondje hier vinden.

Heel veel plezier met de nieuwe challenges!

Liefs Monique

10 opmerkingen:

Scraptastische hobby zei

Hoi Monique,
Ik vind je kaart heel gaaf...en deze lijn van MME ken ik helemaal niet, hihi. het is een hele grappige Halloween kaart en prachtig al die laagjes! het is een super mooi voorbeeld op het K&K blog! Een hele leuke zondag verder, even rustig aan met je schouder weer en mijn zondag kan niet meer stuk, hihi.
Liefs Gerie

Ingrid Reyners zei

Ik vind de kaart echt super Monique, wat een gaaf papier is het maar ook het uitdruk plaatje is super. Rustig aan vandaag maar weer met je schouder, wil toch nog niet echt lukken daar mee, wel? Fijne zondag, groetjes, Ingrid.

Hermien zei

Leuk kaartje Monique je hebt prachtig papier gebruikt.

groetjes en een fijne zondag

Sylvia zei

Super leuke kaart en ja soms heb je dat met papier dat blijft dan maar liggen en dan opeens komt het toch van pas. Ga direct ook even kijken op het K&K blog.

Groetjes Sylvia

Nelleke zei

Ik zie hele mooie creaties van jou voorbij komen al reageer ik dan niet altijd ik bekijk ze wel. Wat ben jij lekker veelzijdig zeg. Ook deze is weer echt leuk en zo doe ik weer ideeen op. Groetjes, Nelleke

Misseke zei

Superleuke kaart is het geworden Monique - supermooi gedaan.
Groetjes,
Misseke

Wil Frutsel zei

Leuke kaart, heel grappig. En de kaart hieronder vind ik ook een super mooie warme herfstkaart.
liefs Wilma

GerJanne zei

Ik vind je kaart een beetje kunstig. We waren vorige week in het museum voor moderne kunst in Arnhem. Daar had hij zo tussen kunnen hangen!
Groetjes,
GerJanne

Anita van Merode zei

Geweldige mooie kaart Monique!!Mooie kleuren en geheel.
Groetjes Anita

Kreatief met Maria zei

Dit is ook al weer zo'n mooie kaart en wat een schitterend papier.
Groetjes Maria

Reminder bij Knutsels en Kadootjes

 Vandaag is het tijd voor de reminder bij Knutsels en Kadootjes . Een challenge met geometrische vormen. Je ziet me niet zoveel voorbij kome...