Wat een week!

Hallo allemaal,

wat een week hebben we achter de rug.... Ik raakte gewoon een beetje inspiratieloos. Ik denk dat er een heleboel onder ons zijn die wel iemand kent (persoonlijk of via via) die bij deze ramp betrokken was.
Bij ons waren het 4 collega's van Geert met of zonder vrouw/man of kinderen. Ik heb het de hele week een beetje gevolgd. De speech van minister Timmermans, Minister Rutte (waar ik geen fan van ben maar hij heeft het goed gedaan), Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima, al die hulpverleners hier en in de Oekraïne..... Wat is het Nederlandse volk een hecht volk! Een volk om trots op te zijn. Een voorbeeld voor vele anderen om ons heen.

Ik heb dus ook niet echt iets afgemaakt maar ik wil jullie wel iets laten zien wat ik vorige week met mijn vriendinnen heb gemaakt. Een van mijn freubelvriendinnen Annelies, wilde iets speciaals voor haar verjaardag doen. We mochten om half elf komen en toen lag er een canvas klaar. We hebben de hele morgen en een deel van de middag geverfd, geplakt enz......Na een lichte lunch tussen de middag hadden we 's middags een high tea. Dat was ook super!
Dit is wat ik gemaakt heb van het canvas.....

Ze kwam tijdens het opruimen zoveel spulletjes tegen, heeft ze allemaal verzameld en daar zijn we mee aan de slag gegaan. De letters had ik per ongeluk bij me en kon ik dan ook mooi gebruiken.
Misschien een leuk idee:  we hebben gesso gemengd met schelpenzand en dat als structuurverf gebruikt.
Dat ga ik vast vaker doen.

Voor nu wens ik iedereen een fijn weekend en geef elkaar een extra knuffel of een dikke kus!

Heel veel liefs, Monique

Reacties

Josje zei…
Dat heb je heel leuk gemaakt
fijn weekend
Pff ja er zijn heel wat momenten in een dag dat je het voorbij ziet komen allemaal, verschrikkelijk wat er is gebeurd. Maar inderdaad Nederland was een, en laten we dat zo maar fijn houden! Ook de minister en de koning en koningin zijn gelukkig maar heel gewone mensen, die dit alles ook niet koud laat. Je canvas is erg mooi geworden Monique, en wat een leuk idee, een verjaadag vieren met een knutselfeestje. Gezellig hoor! Leuk idee om zand samen met gesso te gebruiken. Heel veel sterkte nog gewenst, is niet niks als er ook bekenden bij zitten. Lieve groetjes, Ingrid.
Anoniem zei…
Wat is dit leuk geworden Monique. Je ziet ze steeds meer langskomen hé. Lijkt me heel erg lastig om zoiets te maken. Alleen al waar je moet beginnen en met welke materialen je wil gaan werken. Wel echt super gedaan hoor.
groetjes Joke
Ans Gilbert zei…
Hoi Monique,
Wat een trieste week was dit, onvoorstelbaar leed en..heb veel respect voor het terug brengen van de slachtoffers..en inderdaad Rutte is ook niet mijn favoriet, maar dit heeft hij goed gedaan..
Je canvas is erg mooi geworden en..foto's van de High Tea zag ik op FB..mmmmmm..liefs Ans
Heel mooi canvas Monique. Leuke spullen zitten er op.
Groetjes Maria
Cinderella zei…
Prachtig gedaan de canvas en de gebeurtenissen van de afgelopen dagen hakken er bij iedereen in
het is gewoon niet te geloven .
Het beste is genieten van de momenten die je krijgt .
Ondanks alles een fijn weekend
Ik ben nog altijd druk bezig om om FB de meeste likes te krijgen voor mijn kaart die meedoet aan de kippers wedstrijd om week winnaar te worden wie maandag ochtend de meeste heeft is gewonnen (ach ja we zien wel)
XXX
Cinderella
GerJanne zei…
Oh Monique, wat erg is het allemaal. Het raakt iemand des te meer als je iemand kent. Ik ken echt niemand en hoor het alleen zoals nu van jou. 4 collega's...wat vreselijk!
Hoe is Geert eronder?
Het lijkt me niet niks!
Je canvas is een plaatje! En wat een leuk idee van Annelies zeg!! Er zitten heel mooie details op en de samenstelling is gewoon perfect!
Liefs,
GerJanne
Mooi canvas! Leuk idee...inspirerend hoor. Ga het ook een keertje proberen.
Groetjes Hilda
Hanny zei…
Ik dacht dat ik al een reactie achtergelaten heb maar zie het nergens staan. Ben momenteel niet veel op blogger en ook niet erg creatief dus ik ben nu her en der aan het kijken wat ik allemaal gemist had. Dit is echt zo leuk gemaakt, prachtig wat je allemaal gebruikt hebt.
Het is inderdaad zo erg allemaal, wat moeten die nabestaanden veel doorstaan, nog steeds niet alle bezittingen of lichamen geborgen pff....er is zoveel ellende op de tv elke dag. Soms denk ik, ik kijk en luister niets maar dat is je kop in het zand steken natuurlijk. Wat mag je dan toch dankbaar zijn dat we in Nederland wonen, ondanks dat wij dan klagen over ons zorgstelsel en andere zaken. Dat valt helemaal in het niets bij wat en om ons heen gebeurd is en nog gaande is.
Fijne dag, liefs Hanny♥,
http://tierelantijntjes.blogspot.nl
anncreatief zei…
schitterende kaart
Liefs Anneke
trijntje zei…
Hoi Monique. Prachtig. Wat mooi gemaakt. Gezellig om dat zo met elkaar te maken. Groeten Trijntje

Populaire posts van deze blog

Nog een keer vandaag 2 Sisters on the blog

Mixed Media en aapjes, stokstaartjes en ander leuks

Knutseldate met Henriët