Mooi weer!

Hallootjes allemaal,

Wat een weertje....en we hebben nog steeds geen noodweer gehad. Al voorspellen ze hier code geel...
Hoeft ook niet hoor.

We zijn net weer terug uit het ziekenhuis met Kevin. Hij dacht dat ie morgen (eigenlijk gister al) wel weer in de auto weg kon. Kleine woordenwisseling gehad natuurlijk. Ze denken op deze leeftijd (20) dat ze God zijn. Ik heb de chirurg ook laten vertellen dat dit niet kan. Hij moet zelfs nog een keer weer komen omdat de breuk toch iets gecompliceerder is dan het in eerste instantie leek. Dus een dompertje... Het is ook niet leuk om de hele dag bij mams rond te hangen (en toch ben ik heel lief...hahah) maar nog maar een paar weekjes er tegenaan. Wordt vervolgd....

Dank jullie wel voor jullie lieve reacties op mijn vorige bloggies. Ik heb al hele mooie kaartjes mogen ontvangen voor mijn verjaardag! Zo leuk....Volgende week na mijn verjaardag laat ik ze allemaal in 1 keer zien.

Voor vandaag laat ik jullie een labelkaart zien in de vorm van een drieluik.
Als je op de foto klikt zie je details wat beter....


Ik heb de nieuwste sjablonen van Dutch Doobadoo gebruikt als achtergrondjes en stempels o.a. van ArtJourney en Tweet tweet van Penny Black.
Alles gekleurd met distress inkt.

Afgelopen maandag hebben we hem tijdens een workshop bij mij thuis gemaakt en de dames waren zeer tevreden. Gelukkig maar....

Ik ga gauw wat doen. Iedereen genieten van het mooie weer en doe voorzichtig :-)

Zie jullie gauw!
Liefs, Monique

Reacties

GerJanne zei…
Ha Monique,
het is hier ook nog steeds droog, hoewle de zon zich niet laat zien. Maar de was hangt buiten (zonder knijers, dan kan ik het binnen 1 minuut allemaal naar binnen halen,hihihi)
Je labels zijn prachtig joh! Gaaf gedaan...de kleuren zijn super!
Groetjes,
GerJanne
marja kenter zei…
In Lierderholthuis, onder de rook van Zwolle, hebben we een paar spatjes gehad vanmiddag.
Ja en die jongelui.....wat een zorgen kan je hebben om ze hè.
Sterkte ermee.
Je labels zijn erg mooi.
groetjes Marja
wat zijn ze mooi ze zien er erg leuk uit groetjes maartje
trijntje zei…
Hoi Monique. Wat prachtige labels. Heel erg leuk gemaakt. Groeten Trijntje
Wil Frutsel zei…
Mooie labels, prachtig stempelwerk weer. Je hebt de smaak wel echt te pakken hè. Liefs Wilma
Prachtige labels Monique.
Groetjes Hilda
Wat een mooie labels Monique, vlinder doen het altijd heel goed, en ook een mooie achtergrond heb je gebruikt. Vervelend voor kevin dat het even tegen zit, en lastig als ze denken dat ze God zijn ;-)), ja en en de hele dag bij mam rond hangen is niet stoer, dan heb je niet veel nieuws te vertellen. Ik kan me voorstellen dat het lastig is. Succes er mee, en hopelijk komt het goed met de genezing. groetjes, Ingrid.
Nou ik heb het vergroot bekeken hoor, wat ziet het er super uit en je wordt steeds beter met je
stempel techniekjes....een zeer mooi effect geeft het Monique. En ik leef met je mee hoor, weet wat je bedoelt jongelui horen niet de hele dag rond mams te hangen, maar ja voor nu zal ie het met je moeten doen hè! en een beetje lief voor elkaar zijn, hihi. Hopelijk geneest alles goed na verloop van tijd! Super leuk al die verjaardags post hè geniet er maar van!
Lieve groetjes van Gerie
Josje zei…
Wat super mooi
Hoi Monique,
die ik vandaag gekregen heb die lijkt er heel veel op. Maar goed kijken....is toch anders. Ik had echt zo iets...krijg ik dat?Zo geweldig moois??? Jaaaa, echt prachtig!!!! Petje af hoe mooi je dat kan! Ben er super blij mee, en toen ik hem open maakte zei ik...wauw!! Nogmaals dankjewel.
Groetjes Anita

Populaire posts van deze blog

Nog een keer vandaag 2 Sisters on the blog

Mixed Media en aapjes, stokstaartjes en ander leuks

Knutseldate met Henriët