vrijdag 4 april 2014

Friends are the essence of life....

Hallo allemaal, 

Ik heb deze week een voor mij grote beslissing genomen.....ik ben gestopt met facebook. Ik zat er bijna dag en nacht achter. Het werkte voor mij verslavend. Je maakt een heleboel vrienden en dat is gezellig maar de vrienden vlakbij die je live kunt ontmoeten.....dat gebeurde niet meer. We weten toch alles al van elkaar? Dus gezellig met een kop koffie bijbeppen is er bijna niet meer bij. En nu heb ik tijd over en die ga ik eens nuttig besteden.....aan mijn mannetje, kids en mijn gezondheid.
Er zijn een paar facebookvriendinnetjes naar mijn blog gekomen. Fijn dat jullie er zijn!

Mijn blog kan ik niet missen dus dat gaat lekker door. Jullie zijn nog lang niet van mij af en natuurlijk mijn challengeblog Knutsels en Kadootjes.....zo gaaf om te zien wat jullie allemaal creëren!

En zelf werd ik deze week gastdesigner bij Miekelottes challengeblog en mijn doosje van Laura is in de top 3 beland bij Oma Dee. Helemaal supers!


Woensdagavond heb ik heerlijk met 3 vriendinnen als vanouds in de blokhut zitten knutselen...vooral kletsen. Ons Annetje gaat voor een tijdje naar het Beatrixoord om aan haar COPD te werken. En dat gaat haar lukken! Dus nog even bijkletsen en dan na de zomer de draad weer op pakken met knutselen.
Succes Anjootje! Gaat helemaal goedkomen.....


We hebben deze stepperkaart gemaakt. Iedereen natuurlijk anders....
De vlinders zijn van Joycrafts (het liniaaltje) Een paar heb ik bewerkt met alutape van de Action.
Het papier is van Papermania en de stempels van Noor en Kaisercraft.

Vrienden zijn heel belangrijk! Vergeet ze niet en ontmoet elkaar in real live bij lekker bakkie koffie en heerlijk kletsen.....

Liefs, Monique
10 opmerkingen:

Scraptastische hobby zei

Dat is dus voor mij de reden geweest om absoluut niet te beginnen met face book, Je blog (PC) kun je uitzetten, maar die telefoon blijft maar gaan, en dan kijk je toch. Ik zie het bij mijn kids...altijd maar met die telefoon binnen handbereik...wat kost dat een tijd zeg! Hetzelfde met vakanties, wij namen nooit t.v of spelcomputers mee, juist om met elkaar dingen te doen! en niet allemaal in een eigen wereld te zitten. Ik kreeg vaak opmerkingen, dat ik wel met mijn tijd mee moest gaan, maar ben blij dat ik de goede keuze heb gemaakt! Laatst waren Lowie en ik uit eten en iedereen zit met de telefoon naast zijn bord....waar blijven de goede gesprekken met elkaar!! Veel plezier met je vrije tijd Monique....goed gedaan!!

Je kaartje vind ik prachtig! Wat een mooi papier zeg en gave stempels....het is een super mooie stepper kaart!!

Een rustig en spraakzaam weekend, hihi
Liefs van Gerie

Anneke zei

Prachtig kaartje. En gefeliciteerd met het gast designerschap. Veel plezier met jouw blogs. Ik pas ook goed op mijzelf met facebook. Heb hem ook nooit de hele dag aan staan. Ook ik vindt persoonlijk contact belangrijker en waardevoller. Personlijk contact kan ook via mail zijn. Ik blijf jou volgen. groetjes Anneke.

Creanita60.blogspot.nl zei

Hoi monique,
Facebook heb ik vorig jaar ook verwijderd maar ik heb er weer één aangemaakt maar ik doe er bijna niks meer mee.
Zelfs het bloggen staat op dit moment op een laag pitje, je hebt ook nog een leven naast de computer of niet dan.
Hoe gaat het met je keuze voor de therapie? ben je er al uit?
Je kaart vind ik super leuk geworden.
groetjes Anita

Anoniem zei

Prachtige kaart heb je gemaak, heel erg mooi dit modelletje. Super van je dat je nu even helemaal wil gaan voor man en kinderen. Een heel goede keuze denk ik. Aandadht voor de mensen om je heen is denk ik veel waardevoller dan al die zogenaamde facebook vrienden.
Groetjes Joke

Marleen zei

Schitterende kaart!
Groetjes, Marleen

jolanda zei

prachtige kaart.
Heb ook geen facebook.
Vind mijn blog heel erg leuk en hier gaat al best veel tijd in zitten en verder wil ik er voor mijn gezin zijn

Ingrid Reyners zei

Ik heb het geluid van mijn telefoon altijd uit staan, anders word ik gek van dat gepingel de hele tijd, daardoor is FB voor mij niet meer dan even kijken wat er op een dag is gebeurd. Goh wat kan een mens verslaafd zijn, maar gelukkig ben je er zelf op tijd achter gekomen, en heb je een hele goede beslissing genomen. Ja vrienden zijn zeker heel kostbaar, en dat moet je koesteren en daar moet je goed voor zorgen. Gefeliciteerd met je top 3 plek, en je hebt weer prachtig en gezellig met je clubje zitten knutselen, super gedaan Monique, geniet van het weekend, ik ga werken, hi hi, verschil moet er wezen. Liefs Ingrid.

Anja zei

Heel stoer, jouw beslissing om meer tijd te maken voor de écht belangrijke dingen! Mensen die je lief hebt en lief zijn, weten je ook zó wel te vinden!
Wat een prachtige kaart is dit! Ik heb samen met Dylan je blog even bekeken en hij wil écht een keer bij je komen.
Deze kaart met de vlindertjes vindt hij supercool :-)
Je hebt er een fan bij!

Liefs Anja

Wil Frutsel zei

Mooie kaart Monique, prachtige kleuren bij elkaar en een super model.
liefs Wilma

Lenie zei

wat een mooie kaart zeg.
groeten Lenie

Wat neem je mee op vakantie

Vandaag is het tijd voor de reminder bij Knutsels en Kadootjes . De beginpost kon ik niet redden maar voor de reminder had ik iets meer tijd...