Een bloemetje voor jou!

Dank jullie wel voor jullie lieve reacties op mijn vorige post. Met mijn schouders gaat het inmiddels een stuk beter. De fysio slaat eindelijk aan. Met Kevin gaat het inmiddels weer goed. Hij gaat alleen vreselijk veel uit maar dat zal de reactie zijn op het weer vrijgezel zijn....Laura is sinds gisteren toch naar Flachau voor haar wintersportweekje met school. De huisarts heeft gezegd dat ze mocht....MITS ze goed naar haar lichaam luistert...We zullen zien...ik kan haar die kans ook niet ontnemen. Maar het is wel stil in huis.....
Welkom voor mijn nieuwe volgsters. Zo langzamerhand vind iedereen me weer terug, daar ben ik blij om.

Vandaag een kaartje met een bloem en zonder tekst! Soms vind ik het jammer om een tekst op een kaartje te zetten. Dan wordt het zo beperkt om te versturen. Kan altijd nog....
Laatst vroeg een vriendin die net begint met kaarten maken, hoe je embossingfolders moet gebruiken. Nu moet ik haar dat nog steeds laten zien maar het kaartje heb ik al gemaakt.


Welk embossingfolder ik heb gebruikt moet ik nog even opzoeken, de vlinders zijn van Dutchdoobadoo en het mooie plaatje is van Studio Light.

Vandaag maar eens beginnen met een kaart voor de challenge van Knutsels en Kadootjes voor februari.
Er doen er al heel veel mensen mee voor januari. Jullie hebben nog tijd tot en met zaterdag. Doen jullie mee?

Gauw nog poetsen en dan aan de slag! Tot blogs maar weer......
Liefs, Monique

Reacties

Hoi Monique,
Mooie kaart zo in het roze wit , heerlijk voor je dochter dat de huisarts toestemming gaf om op skivakantie te gaan maar ik kan mij voorstellen dat het voor jou wel erg stil in huis is.
Maar dan kun je wel heerlijk aan de knutsel.
groetjes Anita
heel mooi kaartje groetjes maartje
Ans Gilbert zei…
Hoi Monique,
Inderdaad een kaart met veel mogelijkheden, de vlinders zijn er heel fijntjesop, mooie kaart,liefs Ans
Ja dat klopt Monique, soms is het beter om even niets op een kaart te zetten het kan inderdaad altijd nog, en dit is echt een mooie kaart die je voor heel veel doeleinden kan gebruiken. Succes met de stilte in huis, je hebt gelijk je kan haar de kans niet ontnemen om niet te gaan, maar dan zoek je de afleiding maar in poetsen of in mooie kaartjes maken. Liefs Ingrid.
Anja zei…
Wat een mooie kaart! Ik heb nog veel te leren, die embossingfolders lijken me ook leuk om eens te gebruiken. Wat een mazzel dat ik een workshop volg ;-)
Zal een stille week voor je worden. Hopelijk vliegt de tijd voor jou net zo snel als voor Laura!

Lieve groetjes, Anja
GerJanne zei…
Had hem bijna gemist! Ook een heel mooi kaartje! Ik heb mijn bijdrage klaar, alleen nog een foto bij daglicht! Zal woensdag wel worden.
Lieve groet,
GerJanne

Populaire posts van deze blog

Nog een keer vandaag 2 Sisters on the blog

Mixed Media en aapjes, stokstaartjes en ander leuks

Knutseldate met Henriƫt