maandag 28 oktober 2019

Genieten van de herfst

Hallo allemaal,

daar ben ik alweer. Straks is de herfst voorbij en heb ik dit schilderijtje nog niet aan jullie laten zien. Op deze mooie herfstdag past dit schilderijtje heel goed.  Het is een mal van Studio Light. Hij stond al een tijdje onafgemaakt op mijn tafel en wist maar niet hoe ik het af moest maken. Tot ik de paddestoelen van Rubberdance tegenkwam.

Ik heb de stempel van DarkRoomDoor ingekleurd met inkt. De blaadjes en paddenstoelen met aquarelstiften. Wat koperwax en goudkleurig acrylverf. En witte gesso over de gescheurde reepjes van speculaaspapier. (hergebruiken 😉) De tekst kwam ik tegen op Pinterest en heb ik uitgeprint en opgeplakt.
Ik ben heel blij met het resultaat. Hij staat samen met wat andere herfstspulletjes op de schoorsteenmantel. Ik zie bij ons in de buurt al kerstbomen in huis staan. Dat wordt me te gek. Eerst genieten van de herfst.

Dank jullie voor de lieve reacties op mijn kaart van gisteren. Ik probeer deze week weer bij jullie langs te komen. Maar ik moet eerst nog even een workshop voorbereiden voor woensdagmiddag.

Ik doe mee bij: HobbyVision - Herfst

Fijne dag, liefs Monique
Bitmoji Image

zondag 27 oktober 2019

Nieuwe uitdaging bij Knutsels en Kadootjes.

Hallo lieve allemaal,

dank jullie wel voor jullie lieve reacties. Ik ben er zo blij mee. Ondanks dat ik niet veel bij jullie kom, blijven jullie me toch trouw volgen.

Vandaag mag ik even weer typen want de challenge van Knutsels en Kadootjes gaat weer van start.
Deze keer vragen we om een Quote op jullie kaart.  Dit is mijn voorbeeldkaart:


Mijn kaart is tot stand gekomen met de gelliplate. Ik heb een pagina gepakt uit de Flow waar een tekening opstond van Mallala. Het is niet helemaal goed gelukt maar het belangrijkste is afgedrukt.
 Alles met Acrylverf gedaan.

Doen jullie ook weer gezellig mee? Je kunt HIER kijken naar de mooie voorbeelden van mijn DT-maatjes en je kaart linken.

Ik ga er weer van tussen. Misschien vandaag nog even weg.

Liefs Monique
Bitmoji Image


donderdag 3 oktober 2019

Reminder challenge 52 Weeks to Christmas

Hallo lieve allemaal,

dank jullie wel voor de reacties op mijn roze uilenkaartje. Ik ben blij dat jullie blijven reageren terwijl ik dat zelf heel weinig doe. Het gaat nog steeds niet goed met mijn arm. Het strekt zich uit van vingers naar schouderblad. Eigenlijk moet ik de hele dag rust houden maar met de vakantie van vorige week en gewoon simpel huishouden doen, lukt dat niet. En dan wil ik toch af en toe ook een kaartje maken. Gek hè? Afgelopen dinsdag heeft mijn fysiotherapeut me weer gemarteld en volgende week woensdag gaan we het weer met naalden proberen. Nu achter op de schouder. We gaan het zien.
Als jullie nu allemaal meedoen bij Knutsels en Kadootjes, dan kom ik zeker langs...LOL. Want daar wil ik wel blijven reageren. Ik kan mijn eigen challengeblog toch niet in de steek laten.

Maar dan nu mijn kaartje voor het blog van 52 Weeks to Christmas. De winterblues.... Ik heb de mooie blokstempel van ArtJourney erbij gepakt. Die heb ik in 3 delen geknipt, met 2 soorten blauwe distressinkt bewerkt en vervolgens op blauw gemat. Tekst erop en wat sterretjes. Dan heb je toch gauw zonder teveel met mijn arm te doen een leuke kaart. (althans dat vind ik😇)


Doen jullie ook nog mee vandaag bij 52 Weeks to Christmas?
Het kan de hele dag nog.


Een hele fijne dag gewenst!
Liefs Monique
you peeking out, meekly saying "hey"


Kleurenexplosie

 Hallo lieve volgers, dank voor jullie lieve reacties op mijn vorige post. Ik heb mijn best gedaan om bij jullie langs te komen maar het is ...