zondag 15 januari 2023

Pluk de dag maar laat iets hangen voor morgen

 Hoi, hoi,

We zijn al weer 14 dagen verder en dus is het weer tijd voor de eerste reminder van het jaar bij Knutsels en Kadootjes. Hoeveel weten jullie dat er met een E op een kaart verwerkt worden? Ik heb er best wel moeite mee en heb inspiratie opgedaan uit jullie mooie inzendingen. Vandaag heb ik gekozen voor de E van elfje.


 De achtergrond heb ik met 3 verschillende kleuren distressoxides gemaakt. Lumberjack plaid, Crackling campfire en Prize ribon. Daarna sterretjes en stippeltjes gestempeld met dezelfde kleuren. Het elfje heb ik gestempeld met versafine clear zwart. Daarna heb ik met een Versamark pen heb ik lijntjes getekend en daar wat goud embossingpoeder opgedaan. De vleugels heb ik wat gebleekt met chloor en daarna met de glitterpen en glossy accent. De tekst heb ik op een reststukje gestempeld.

Dank jullie wel voor de reacties op mijn kerstkaart. Gisteren hebben we toch maar ons trapje weer opgehaald en Fender even de fles gegeven. Toen zei ik al "tot dinsdag". Dan moeten we oppassen. Maar vanmiddag (zaterdagmiddag) waren ze er alweer. Hè, wat vervelend nou...hahaha.

Vandaag hebben we geen tijd om op te passen. Ik moet hoognodig aan de slag met de live die ik geef bij Pronty a.s. dinsdag. En heel misschien komt Laura met iemand op de koffie.... ben echt heel benieuwd.

En natuurlijk ook benieuwd wat jullie van de kaart vinden. Ik zit geloof ik in de rode modus. Maar voor dinsdag moet ik indigo gebruiken. Dat is nog wel een dingetje. Aan de slag dus.

Fijne zondag en ik hoop een droge week!

Liefs Monique


6 opmerkingen:

Martha zei

Wat een leuke kaart, Monique
Mooi gemaakt, die tekst heb ik gehandletterd en in de gang hangen
Fijne dag liefs Martha

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met de mooie achtergrond mooi hoe de kleuren in elkaar over lopen, het elfje komt er mooi op uit
groetjes ellen

alma.heijenk@gmail.com zei

prachtige kleuren! mooie kaart geworden ook met dat goud er bij.
gr Alma.

Angélique zei

Een heel mooie kaart, het heeft een mystieke sfeer. De tekst vind ik heel gaaf.
Zo fijn als het goed gaat met je kinderen en kleinzoon, geniet ervan.

Scraptastisch zei

Ja prachtig is je kaart weer Monique! Succes met je filmpje en geniet van je kleine mannetje vd week!!!
xx Gerie

Margreet zei

Wat een mooie achtergrond, lief elfje en toffe tekst.
Ik ga proberen bij de live aanwezig te zijn.
xxx Margreet

Een doorkijkje bij Knutsels en Kadootjes.

 Hallo allemaal, hier trekt de mist op en schijnt het zonnetje....voorlopig. De afgelopen dagen hebben we bij de bakker een marathon gelopen...