zondag 21 mei 2017

Fly Away

Hoi, hoi, vandaag de laatste kaart. Vanaf dinsdag weet ik niet hoe het gaat lopen. Maar dat ik veel in Groningen zal zitten, dat geloof ik wel. Gisteren nog even bij mijn zus geweest. Ze was ontzettend hyper! Ook niet zo gek met al die spanning. We gaan het zien.

Maar vandaag heb ik nog een leuke dag! Het is vandaag DT dag bij Knutsels en Kadootjes.We komen gezellig bijelkaar vandaag en gaan lekker freubelen en natuurlijk knutselen.  Aangezien we zo ver uit elkaar wonen heeft GerJanne haar huis weer beschikbaar gesteld.  Het kan alleen maar gezellig worden!

En dan nu mijn kaartje voor vandaag... Vrijdagmiddag heb ik bij Willy Duit een workshop gevolgd achtergrondtechnieken. Ik ken er natuurlijk al wel veel maar altijd leer je weer bij. En natuurlijk draait het ook wel om de gezelligheid. En dat was het zeker.

Ik heb hem een beetje groot in het bericht gezet zodat je de verschillende details goed kunt zien. Distress inkt, Acrylverf en heel veel stempeltjes. Zo heerlijk mee bezig geweest. De stempel is van ArtJourney. Lekker groot en open. Heel geschikt voor deze technieken.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik maak de laatste tijd steeds meer stempelkaarten. Ik hoop niet dat jullie dat erg vinden. Het ligt wel een eindje van het scrappen af. Maar ook dat vind ik nog steeds leuk hoor. Binnenkort laat ik jullie een kaart zien waarop ik stempels en scrappapier met elkaar combineer. Ook dat is  heel erg leuk om te doen.

Ik wens jullie een fijne zondag! En tot gauw..... Liefs Monique

18 opmerkingen:

Sarah zei

Mooi gedaan. Lekker felle kleurtjes en vandaag wordt vast super gezellig!

Sabine zei

Wat een leuke kaart! En nee hoor, ik vind juist al die verschillende kaarten zien zo leuk. Heel veel plezier vandaag Liefs Sabine

Margot zei

Mooi! Prachtige kleuren!

Margreet zei

Ik vind hem ontzettend mooi, Monique! Fijne en gezellige dag vandaag!
xxx Margreet

Trijntje zei

Prachtige vrolijke kaart met de vlinder. Erg mooi gemaakt. Zo te zien lekker met de inkten bezig geweest. Heel veel sterkte met je zus. We zullen voor jullie duimen. Want het is inderdaad er spannend.. ik wens jullie alle goeds. Groeten Trijntje

Doris knippenenplakken zei

Prachtige kaart heel mooie achtergrond en kleur.
Leuk met de vlinder. Geniet van jullie Dt dagje !
Groetjes Doris

Ans Gilbert zei

prachtige creatie met de vlinder, hele mooie kleuren ook..
Wens je vandaag een gezellige knutseldag en veel sterkte voor volgende week,
gr.Ans

Gerrina zei

Echt de moeite waard om deze groot te bekijken! Wat een hoop kleine details; mooi! En natuurlijk is de vlinder ook prachtig!
Voor vandaag een fijne dag en daarna succes voor je zus en jou! Fijn weekend verder!

Scraptastisch zei

Wouw Monique het knalt van het scherm...heel gewaagde kleur, maar wat staat het prachtig!!!! Jou stempel kaarten vervelen me absoluut niet...het is zo kunstig gemaakt...heb ogen tekort, haha Je hebt vast genoten van je workshop en zeker ook vandaag bij GerJanne om alle teamies weer te zien en vooral spreken, lachen enz. enz.!!! even de zorgen aan de kant, want die heb je enorm met je zus! Ik wens je heel veel sterkte...je bent een hele grote steun voor je zus!!!
Liefs Gerie

Eri zei

Echt leuk in deze felle kleuren! Veel sterkte de komende tijd!
Groetjes, Eri

Sylvia zei

Heel mooi gedaan,Monique.Mooie achtergrond en die vlinder is prachtig.
Sterkte voor volgende week.

Groetjes,Sylvia.

Caroline Cards zei

Wat een prachtige kaart is dit en de vlinder komt goed tot zijn recht op de mooie achtergrond! Ik hoop dat je gisteren een gezellige dag hebt gehad.
Heel veel sterkte voor jou en je zus!
groetjes, Caroline

Marja zei

Prachtige kaart Monique!
Vind het altijd heel erg leuk om je stempelkaarten te bewonderen.
Veel sterkte de komende tijd voor jou en je zus.
Groetjes Marja.

Henriët zei

Wat een top kaart!! Prachtige kleuren heb je gebruikt. Ik begin ook af en toe te stempelen en achtergrondjes te maken. Leuk om te doen maar scrappen blijft toch mijn nummer 1
Groetjes van Henriët

Kreatief met Maria zei

Wauw Monique wat een super mooie kaart is dit. Prachtig hoe je de achtergrond hebt gemaakt en de vlinder komt helemaal tot zijn recht.
Groetjes Maria

Daphne zei

De kleuren spatten van mijn scherm af, super gaaf dit.
Heel veel succes morgen en sterkte voor jullie allemaal.

Chantal zei

Wat een schitterende kaart. Heel veel sterkte toegewenst.
Groetjes, Chantal S

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Monique, net terug van vakantie even bij je langswippen om bij te lezen en te koekeloeren ;p Spannende periode geweest met je vriendin en ik begrijp dat nu je zus inderdaad geopereerd gaat worden..heftig allemaal. Gelukkig had je ook wat gezellige uitjes zoals dt dag bij GerJanne en deze workshop. Je laat een hele mooie kaart zien waar meer te zien valt dan op het eerste zicht lijkt. Hij is prachtig, van mij mag je best variëren hoor, als jij geniet van je hobby, genieten wij vanzelf mee ;p
Veel sterkte de komende periode ook voor je zus.
Lieve groetjes Miranda

One of a kind

Hallo allemaal, daar zijn we alweer met de reminder van Knutsels en Kadootjes. Er zijn al weer 2 weken om. We hebben al heel veel leuke inze...