zaterdag 19 november 2016

Zeg het met bloemen...

Hallo allemaal,

vandaag wil ik jullie nog een bloemenkaart laten zien. ik heb hem blanco gelaten zodat ie te gebruiken is voor verschillende gelegenheden.
Ook heb ik er weer een bijpassende envelop bijgemaakt. Om jullie nog een beetje te triggeren voor de challenge bij Knutsels en Kadootjes.


Ik heb ze natuurlijk weer ingekleurd met de Zig Clean Color Brush Markers....volgende keer ga ik het afkorten. Wie verzint zoiets ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‰

Wat zijn jullie plannen deze zondag? Ik ga lekker knutselen aangezien het een stormachtige dag belooft te worden. En misschien nog wel een stukje Formule 1 kijken als dat op een normaal tijdstip wordt uitgezonden.

 Volgende week gaan Geert en ik 2 dagen naar Valkenburg waar we de kerstmarkten in de grotten gaan bezoeken. Ben er nog nooit geweest maar wel mooie verhalen over gehoord. Ben benieuwd!

Ik wil Caroline ook nog een hartelijk welkom heten. We zijn elkaar gaan volgen en hopelijk inspireren we elkaar!

Voor nu een hele fijne avond en een fijne zondag!




22 opmerkingen:

Sarah zei

Zo mooi! De bloemen helemaal in mijn kleuren! Ik ben er over aan het nadenken om ze ook te kopen. Welke nr. Paars gebruikte je?
Heb jij er veel? Veel plezier morgen. Wij zouden morgen naar toneel gaan, maar misschien ga ik het annuleren als het te stormachtig is ๐Ÿ˜Š

Joanne kramer zei

Heel mooi! Prachtige kleuren. groetjes Joanne

Margreet zei

Prachtig, Monique en je envelop erbij ziet er heel fijntjes uit!
Wij hebben morgen ons zondagse uitje naar Scheveningen met mijn moeder (vis eten). Ze geven storm op, dus zal de zee wel woest zijn!
Valkenburg klinkt leuk, ben er ook nog nooit geweest.
Fijn weekend!
xxx Margreet

Anoniem zei

Ik weet nog steeds niet hoe die smileys werken :( Zie je snik! Ik heb net een verhaaltje bij Nancy geschreven over jullie challenge haha. Ik voelde mij best dom hoor :p Jouw kaart is prachtig en de envelop ook! Mooi gekleurd ook met die markers met de lange naam hihi ;)
Groetjes Chantal

Anoniem zei

Mooi setje!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Scraptastisch zei

SUPER Monique! wat mooi ingekleurd weer en prachtig staan die takjes met bloemetjes erbij! Heel mooi gemat en het stoere rib karton geeft iets moois en extra's! Jullie gaan het denk ik leuk vinden in de grotten...is echt iets aparts!!! Morgen wordt denk ik voor mij ook een knutseldag hihi
Liefs van Gerie

Ans Gilbert zei

Je hebt een prachtige kaart gemaakt Monique, mooi ingekleurd ook..Ik ben wel eens in de grotten van Valkenburg, echt eeuwen geleden, zo'n kerstmarkt zal daar vast gezellig zijn,
groetjes,
Ans

Hermien zei

En alweer laat je ons een prachtige bloemenkaart zien Monique, mooi werk.
Veel plezier in Valkenburg.

Groetjes Hermien

Marja zei

Weer een prachtige bloemenkaart Monique...ook leuk een bijpassende envelop!
Ga vandaag ook aan de freubel ,gisteren weer een bestelling bij de post dus ga fijn met mijn nieuwe spulletjes aan de slag.
Fijne zondag
Groetjes Marja.

!neke zei

Mooie kaart en enveloppe !!!!!!
Deze bloemenstempel leent zich goed voor de
versiering van de enveloppe !
Fijne zondag !

Cards en Box bij Lady M zei

heel mooi en zo knap ingekleurd wij zijn vorig jaar naar Valkenburg geweest en ik vond het fantastisch veel plezier groetjes Maartje

Rosina zei

Prachtig heb je deze mooie bloemen ingekleurd Monique...en daarbij nog zo een mooie envelop ....PRACHTIG
en het is prachtig in Valkenburg...Wij zijn er 2 jaar geleden geweest...er hangt heel veel sfeer in die grotten...en ook die zandsculpturen vond ik heel indrukwekkend...

groetjes Rosina


Monique zei

Ik heb de volgende kleuren paars gebruikt...80 violet en 84 deep violet. Ik heb alle kleuren op 2 na. Niet goed gekeken ;-)
Ben je nog naar het toneel gegaan?

Monique zei

Zijn jullie niet weggewaaid Margreet? Het zag er wel heftig uit.

Monique zei

Ik heb je verhaaltje gelezen Chantal. Moest er ook enorm om lachen. Zou wel leuk zijn als we een nieuwe rage ontketenen. Zien we ook nog een setje van jou?
De smiley's kun je alleen maar gebruiken bij het maken van een blogbericht. Daar staat ie naast de afbeeldingen ;-)
Groetjes Monique

Sarah zei

We zijn toch nog gegaan. Om 2 u was het ergste hier voorbij en na het toneel was het bijna windstil maar in de voormiddag was het heftig.

Caroline Cards zei

Een prachtige kaart en leuke bijpassende envelop!
Alvast veel plezier in Valkenburg.
groetjes, Caroline

Sylvia zei

Prachtige kaart met die mooie bloemen.Hele mooie bijpassende envelop.Mooi ingekleurd.

Groetjes, Sylvia.

Hetty zei

Een prachtige kaart Monique!
Heel mooie ingekleurd en leuk met die bijpassende envelop!

Groetjes Hetty

Anita van Merode zei

Hoi Monique,
je kaart is geweldig mooi...paars hihi. Met een pracht envelop. Hou er van . Ja ik zag het ook er komt heel wat moois uit van Craft Emotions in het paars. Ik krijg die smilies alleen naast mijn titel van een bericht. Zo raar en niet in het kleur. Maar ja.
Gr Anita

Anita van Merode zei

maar zie ze bij jou ook nu alleen in zwart wit hihi.

Unknown zei

Wat een prachtige creatie heb je gemaakt.

Groetjes Esmeralda

One of a kind

Hallo allemaal, daar zijn we alweer met de reminder van Knutsels en Kadootjes. Er zijn al weer 2 weken om. We hebben al heel veel leuke inze...