zondag 13 november 2016

Reminder bij Knutsels en Kadootjes

Hallo blogvriendinnetjes,

het is alweer tijd voor de reminder bij Knutsels en Kadootjes. Alweer 14 dagen voorbij. Volgens mij vinden jullie de reminder een beetje aan de moeilijke kant. Maar dat is het niet hoor, echt niet. Als je je kaart hebt gemaakt en je hebt daar bijvoorbeeld een stempel op gebruikt, dan kun je die ook weer op je envelop gebruiken. Zo simpel....

Net als mijn kaart, kijk maar eens. Ik ben lekker met de misti gaan zitten en een stempel die ik vorige week gekocht heb van Stampendous. Het modelletje vond ik op Pinterest. Ik vergeet altijd op te schrijven waar ik hem vandaan heb gehaald. Dat weet ik dus niet meer. Ik heb gestempeld met Stazon. Daarna heb ik op een acrylblok de kleuren die ik wilde gebruiken opgebracht met de Zigmarkers. Dit vrij nat gemaakt en dan grof met een penseel inkleuren.
De bloemetjes die ik er bovenop heb geplakt zijn van SU. Ik ben er verliefd op. 


De misti is voor mij echt een uitkomst. Hoe vaak ik niet een afdrukje heb weggegooid omdat de tekst er niet goed op kwam.....en nu is dat geen probleem meer.


De tekststempels zijn van Crealies. Ik vind ze gaaf om te gebruiken omdat ze klein zijn en toch heel duidelijk aanwezig.
Op de envelop hieronder heb ik de vogel (luchtpost) van de stempelset gebruikt en de bloemetjes weer. Het kader waar mijn watermerk in staat, heb ik van vriendinnetje Anja gekregen. Die lag bij de Action in de schappen.


Dus jullie zien wel, het is echt niet moeilijk. Dus mocht je een gaatje vinden deze komende 14 dagen, doe dan gezellig mee én maak ons het moeilijk om te kiezen.

Kijk ook eens op het blog van Knutsels en Kadootjes en zie wat voor moois mijn DT maatjes en onze gastdesigner Coby hebben gemaakt voor jullie.

Dan nog een goed bericht, mijn zusje is weer thuis. Haar longen zijn vorig week compleet ingestort door een virus waar wij normaal alleen verkouden van worden.  Ze is nog steeds heel erg benauwd en ontzettend moe. En mocht onder strenge voorwaarden naar huis. Door de tumor kan ze heel weinig prikkels verdragen. Op een zaal met nog 4 andere zieke mensen deed haar absoluut geen goed. En mocht ze naar huis. Het ziekenhuis is dichtbij, dus bij problemen is ze daar binnen een minuut of 5.

Ik ga afsluiten, deze blogpost is alweer lang genoeg. Ik hoop jullie te zien bij Knutsels en Kadootjes.
Mijn dank voor jullie lieve reacties op mijn vorige post en voor mijn zus. Ik lees ze met het grootste plezier! Mocht het regenen vanmiddag, dan ga ik een blogronde doen. En anders tot vanavond!







18 opmerkingen:

Hermien zei

Fijn om te lezen dat je zus thuis is Monique en daar rustig verder aan kan sterken. Je kaartje is heel mooi prachtig gecombineerd met stempels en mooie kleuren. Vanmiddag zijn we weer compleet William komt thuis wat zal hij veel verhalen hebben en bibberen van de kou! Hij is met vrienden 10 dagen op Aruba geweest.

Groetjes Hermien

Nicolette zei

Een mooi reminder Monique. En fijn dat je zus weer thuis is.
Groetjes Nicolette

Monique zei

Jeetje, dat zal inderdaad bibberen worden. Geef mij dan ook maar Aruba. Lekker warm ;-)

Marja zei

Mooi voorbeeld heb je gemaakt Monique! ...leuk model kaart en heel erg mooi hoe je de envelop erbij hebt gemaakt.
De misti is inderdaad erg fijn zou hem ook niet meer willen missen.
Fijn dat je zus weer thuis is en daar rustig kan aansterken.
Groetjes Marja.

!neke zei

Hele mooie set is dit en wat een prachtige tinten bij elkaar !!!!

groeten Ineke

Anita van Merode zei

Hoi Monique,
Geweldig mooi kaartje met envelop. Het stempelen gaat jou altijd erg goed af! Een misti...die staat nog op mijn verlanglijstje!!
Fijn te lezen dat je zus weer thuis is. Jazeker dat is niet bevorderlijk met vele op kamer in het ziekenhuis. Wel vreemd dat ze dan niet alleen lag in haar situatie?? Maar dat geeft weer een voordeel...lekker naar huis!!!
Groetjes Anita

Sabine zei

Hele mooie kaart! Prachtig gedaan met die stempels. Fijn dat je zus naar huis mag, is toch altijd prettiger dan in het ziekenhuis Liefs Sabine

Ans Gilbert zei

Fijn dat je zus weer thuis is Monique,hoop dat ze snel weer opknapt,
prachtige kaart met bijpassende envelop heb je gemaakt, de bloemen zijn erg mooi,
groetjes,
Ans

Anoniem zei

Wat fijn dat jouw zus weer thuis is Monique! Haar lichaam vecht tegen die nare ziekte en dan grijpt een verkoudheid of iets anders zijn kans :( Ik begrijp heel goed dat jouw zus alleen maar zieker werd met al die zieke mensen om haar heen en de drukte van al hun bezoek. Hopelijk knapt zij thuis op en kan zij al haar kracht gebruiken voor die rot ziekte. Ik schreef bij GerJanne net dat ik de challenge super leuk vind! Misschien dat mensen het veel werk vinden om rond deze tijd van het jaar er een bijpassende envelop bij te maken? Jouw voorbeeld is prachtig! De bloemetjes zijn super leuk en wat een mooie vogel!
Groetjes Chantal

GerJanne zei

Ha Monique,
nou het regent hier en ik zit een blogronde te doen! Jouw kaart is een heel mooie! En ik hoop dat er nog een boel deelnemers bij komen. Bij een kerstkaart kan ook heel goed een envelopje, toch?
Fijn dat Simone thuis is, kan ze weer helemaal bijkomen. Naar dat de conditie dan zo is dat zij echt ziek wordt van een voor ons onschuldig virus...
Liefs,
GerJanne

Margreet zei

Wat een mooi setje heb je gemaakt Monique...zó fijntjes!
Wat fijn dat je zus nu thuis is!
xxx Margreet

Doris knippenenplakken zei

Hoi Monique,
Wat een mooie creatie met de bijpassende envelop mooie afdrukjes .
De misti is idd heel handig stempel nu veel liever dan vroeger geen problemen meer hihi .
Maar goed dat je zus weer thuis is en gaat alles naar de goede kant op we duimen Monique !
Groetjes Doris

Rosina zei

Heel mooi dit kaartje met de leuke bijpassende envelop Monique....en inderdaad met die misti kan heel secuur stempelen....Hij staat op mijn verlanglijstje voor de Sint....alleen nu komt het probleem.....wij gaan voor 3 daagjes Kerkrade onveilig maken op 5-6 en 7 december....en dan vrees ik dat hij aan mijn deur voorbij gaat...Moet het toch eens gaan overleggen ....hahaha

groetjes Rosina

Sarah zei

Mooi, heel mooi gemaakt!

Diny zei

Wat heb je weer een leuke combinatie van kaart/envelop gemaakt Monique....schitterend!
Fijn dat je zusje weer thuis is!
Groetjes en nog een fijne zondagavond,
Diny

Unknown zei

Wat een mooie kaart en een bij passende envelop heb je gemaakt.
en fijn dat je zusje weer thuis is, maar veder nog veel sterkte toegewenst met je zusje.

Groetjes Esmeralda

Syl(via) zei

Wat een ontzettend mooie kaart is dit Monique. En de enveloppe is ook helemaal geweldig.
Het model van de kaart ga ik ook een keer maken! Gr. Syl(via)

Coby zei

Mooie kaart, Monique. Sterke gewenst voor je zus. Gr. Coby

One of a kind

Hallo allemaal, daar zijn we alweer met de reminder van Knutsels en Kadootjes. Er zijn al weer 2 weken om. We hebben al heel veel leuke inze...