zondag 17 januari 2016

Reminder Blauw en Wit bij Knutsels en Kadootjes

Hallo allemaal,

Eerst wil ik jullie weer bedanken voor jullie lieve berichtjes. Dat geeft me de moed om op het goede pad van beweging te blijven ;-)
Heb inmiddels al de blaren op mijn hakken gelopen (nieuwe wandelschoenen) maar dat mag de pret niet drukken. Geert is zonder pardon zoutloos gaan koken en ook de kinderen denken en lopen/sporten mee. Ik ben bevoorrecht met mijn gezin. Soms neem je alles voor gewoon aan en nu kom ik er toch weer achter hoe gelukkig ik mag zijn met mijn trio!

Ook wil ik Joanne en Miranda van harte welkom heten op mijn blog! Ik hoop dat ik jullie kan inspireren en jullie mij. Maar dat gaat vast lukken.

Vandaag is het alweer tijd voor de reminder bij Knutsels en Kadootjes. En zijn we alweer halverwege januari. Nog eventjes geduld en het is weer lente! Hahaha....nu is het een beetje wit bij ons.
Gisteren heb ik samen met vriendinnen Anja en Annet een heerlijke workshopdag gehad bij HobbyVision en hebben we gespeeld met de nieuwste vellen van Studio Light.
Laat ik jullie aankomende week nog zien wat het resultaat daarvan is.

Maar eerst mijn kaart voor vandaag. Ik vind het best moeilijk om met 2 kleuren te werken. Een hele uitdaging. Maar die moet je toch hebben anders wordt het ook allemaal zo saai.

Ik heb de kaart van 13,5 x 27,5 cm gevouwen en daarna nog de voorkant een keer gevouwen en van dat stukje een labelhouder gemaakt.
De lintmal van MD had ik nog niet gebruikt en leek me voor dit plaatje heel geschikt. De stempel heb ik een keer van GerJanne gekregen. En aangezien van mij de lente wel weer mag komen heb ik hem voor vandaag gebruikt. Ik heb de afdruk ingekleurd met Derwent potloden.


Dit zijn de gebruikte materialen:

Het labeltje (vergeten op de foto te zetten) H.I. mal - 0024

Lammetje - JoyCrafts 6002/0435

Leafs Crafters Companions S-FD-MD-LF

Flowerpunches van Nellie Snellen

Lintmal MD-CR1350

Stempelafdrukje HM9455 - Snoesje op kussen

We hebben al weer heel veel leuke inzendingen bij Knutsels en Kadootjes maar er mogen nog veel meer bij! Doen jullie ook weer gezellig mee? Klik dan HIER en kijk ook eens naar de mooie inspirerende voorbeelden van mijn teammaatjes.

Ga ik nu verder met mijn deken én ik moet nog zorgen dat er een heel belangrijk kaartje op de bus komt. Maar daarover later meer deze week!

Iedereen een hele fijn zondag gewenst en een heerlijke week!

Liefs, Monique

27 opmerkingen:

Chantal zei

Mooie kaart, leuke mallen heb je gebruikt.
Groetjes, Chantal S

Wil Frutsel zei

Een prachtige kaart Monique, en het leuke stempeltje zo schitterend ingekleurd. Mooie details en kleuren. Een kunstwerkje!!
xx Wilma

Creanita60.blogspot.nl zei

Leuk deze blauw / witte snoesjes kaart!
De blaren op je hakken dat klinkt niet fijn! Maar gelukkig zijn daar pleisters voor! Zet m op! Komt vast goed!
Groetjes Anita

Joanne kramer zei

Wat een mooie kaart! Prachtig gedaan. Hopelijk zijn je wandelschoenen snel ingelopen...groetjes Joanne

Nicolette zei

Een hele mooie kaart Monique.
Groetjes Nicolette

!neke zei

Super mooie blauwe kaart !!!!
groeten Ineke

Ga ook eens beginnen aan Knutsels en Cadeautjes !

GerJanne zei

Hoi Monique,
hij is echt top gelukt, hoor. Het is een heel gaaf kaartje!
Goed van je dat wandelen en bewegen en van Geert het zoutloos koken. Geeft altijd en heel goed gevoel als je weet dat je er niet alleen voor staat!
Ben benieuw naar je belangrijke kaart komende week!
Liefs,
GerJanne

Claudia's kaartjes zei

Hoi Monique,

Kei tof kaartje heb je gemaakt. Super.

grtjs
Claudia

Claudia's kaartjes zei

Hoi Monique,

Kei tof kaartje heb je gemaakt. Super.

grtjs
Claudia

Scraptastisch zei

Hoi Monique,
Hou vol hè met wandelen, is immers heel goed voor lichaam en geest! De
laatste tijd genoeg voor je kiezen gehad, en is nog niet voorbij!
Ook de hobby is heerlijk om je hoofd leeg te maken, lekker stoeien met
papier, lijm en frutsels, haha zo ontspannend! ook al is het een challenge uitdaging en die zijn juist zo leuk! Bij mij ligt er al dik een week een half blauw wit kaartje, errug...! Maar ja naast een leuke baan van 30 uur in de week, blijft er niet zo veel tijd over! Jou is het gelukt om er weer een topper van te maken! En
dan ook nog over een verjaardagskaartje buigen, haha Ik las ergens op een blog shit...vergeten, hihi Nou meis goede sokken in je nieuwe schoenen en van je trio in huis krijg je ook alle steun...top!!!
Liefs van Gerie

Misseke zei

Prachtig kaartje heb je gemaakt Monique - helemaal super gedaan.

Groetjes,
Misseke

Henriët zei

Ook al vind je 2 kleuren lastig, deze kaart is erg mooi gelukt. Het geeft inderdaad een lente-gevoel. Als ik hier naar buiten kijk is die nog ver te zoeken.
Groetjes van Henriët

Henriët zei

Ook al vind je 2 kleuren lastig, deze kaart is erg mooi gelukt. Het geeft inderdaad een lente-gevoel. Als ik hier naar buiten kijk is die nog ver te zoeken.
Groetjes van Henriët

Nancy Soetaert zei

mooi blauw/wit kaartje Monique!
groetjes, nancy

Sabine zei

Fijn dat je gezin je zo helpt. Probeer je schoenen eerst goed in te lopen, dat scheelt een hoop blaren. Om het in het weekend wat gezelliger te maken zou je kunnen kijken op wandel.nl, daar staan een hoop wandelingen. Zie je ook wat anders in de omgeving. Je kaartje is heel leuk geworden. Mooi gedaan met die bloemen en het is een heel leuk stempeltje Liefs sabine

Trijntje zei

Hoi Monique wat een leuke blauw-witte kaart. Heel leuk het lammetje erop. Fijn dat het goed gaat met het lopen. Goed dat je gezin ke zo goed ondersteund. Vervelend dat je blaren hebt. Succes verder. Groeten Trijntje

Ans Gilbert zei

Hoi Monique,
Hele mooie kaart in blauw/wit heb je gemaakt, lief stempeltje, mooie mal met lint, leuk dat er een label past in het omgevouwen stukje..
groetjes,
Ans

Cards en Box bij Lady M zei

heel mooi kaartje ik vind het lammetje zo lief groetjes maartje

Hermien zei

Hallo Monique

Mooi kaartje heb je gemaakt voor de reminder.Fijn dat iedereen in huis met je meedenkt.

groetjes Hermien

Rosina zei

Een prachtig reminderkaartje Monique...zo mooi in die blauw-witte kleurtjes en ook een leuk modelletje ervan gemaakt met een super lief snoesje en lammetje binnenin..

.groetjes Rosina

Margo zei

Wat een prachtige kaart ! Dat heb je knap gedaan in blauw en wit ! Wat betreft je toffe trio ! ... Je oogst wat je zaait lieve Monique ! Ik bven er zeker van dat je terugkrijgt wat zelf investeert ! Dit bewijst hat nog maar een keer ! Als je een kwaaie en slecht mama zou zijn zouden je lieve schatten dit niet voor je doen ! x
(Met andere woorden, je verdient het, ENJOY !!!! )
Groetjes
Margo

Irene zei

Oei blaren is niet goed Monique en het loopt niet lekker ook, heb je wandelsokken aan?? Ik dacht eerst wat een flauwekul maar nu ik ze heb ben ik om, wat een verschil met gewone sokken!
Je reminderkaart is een dotje, echt lente nu wij hier een witte wereld hebben!

xx Irene

Diny zei

Prachtig is je kaartje Monique!
Wat vervelend dat je blaren hebt gelopen in je nieuwe schoenen....maar als ze eenmaal goed ingelopen zijn loop je als een kievit!
Groetjes en veel succes,
Diny

Unknown zei

Prachtige kaart Monique,
heel leuk met het blauw en wit,
heel mooi afgewerkt.

Groetjes Esmeralda

Anoniem zei

Hoi Monique wat fijn dat jouw gezin jouw zo steunt met het afvallen! Dan voel je je er ook beter bij maar doe je wel voorzichtig met wandelen? Blaren zijn niet goed :( Heel mooie reminder en mooi ingekleurd :)
Groetjes Chantal

Marjanne zei

Bedeankt voor je bezoekje bij mij! Fijn dat je hebt kunnen constateren dat je Frans zo slecht nog niet is hahaha! Wat goed dat je aan het afvallen bent... zou ik ook moeten doen... ik weet hoe moeiliujk het is, sterkte ermee! en o, wat een mooie creaties op je blog!

Angelique zei

Hele mooie kaart in deze blauw/wit tinten. Leuk dat je van het voorste gedeelte een labelhouder hebt gemaakt. Fijn dat je gezin je zo steunt, dan weet je ook weer waarvoor je het allemaal doet. Ik hoop dat je vlug zonder blaren kan wandelen.
lieve groetjes Angelique

One of a kind

Hallo allemaal, daar zijn we alweer met de reminder van Knutsels en Kadootjes. Er zijn al weer 2 weken om. We hebben al heel veel leuke inze...