donderdag 27 augustus 2015

52 Weeks To Christmas week 35

Hallo allemaal,

vandaag een gepland berichtje. Ik zit namelijk met mijn dochter in Roermond. Zij wilde een keer outletshoppen. Omdat ze de hele vakantie hard heeft gewerkt, hebben we er een hotelovernachting aan vast geplakt. En omdat we wel héééél dicht in de buurt van Ingrid zitten (ongeveer 4 km) zijn we daar natuurlijk gisteravond op visite geweest. En leuke SU spulletjes meegenomen. Het kan niet anders, dan dat het heel gezellig is geweest.


Mijn bijdrage voor 52 Weeks to Christmas is niet helemaal 3D. Maar ik heb wel een heleboel verhoogd opgeplakt. Ik heb niet 1 knipvel meer in huis. Maar het Shabby Chic winterbloc kwam weer heel mooi van pas. Met een beetje van Studio Light en een beetje van mezelf is het toch weer een mooi kaartje geworden.

Doen jullie weer mee met de challenge van 52 Weeks to Christmas. De challenge is deze keer.....gebruik een 3D plaatje op je kaart.

Fijne dag!
Laura en ik gaan Roermond onveilig maken ;-)
Mocht ik vanavond nog energie overhebben kom ik nog gezellig bij jullie langs. Anders vrijdagmorgen.

Liefs, Monique13 opmerkingen:

Anoniem zei

Schitterend kaartje!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Ingrid Reyners zei

Ja en het was heel gezellig geweest, heel leuk dat jullie langs kwamen, dat zijn toch hele bijzondere momenten van het bloggen, en het team K&K. Dank je wel daarvoor....Een hele gezellige dag gewenst in het Outlet, Liefs Ingrid.

Diny zei

Ooh....Monique...wat een schitterend kaartje heb je gemaakt....prachtige details....super!
Groetjes en veel plezier vandaag,
Diny.

Sabine zei

Leuk kaartje is het geworden. Mooi om te zien dat de kerst niet altijd rood en groen hoeft te zijn. Liefs Sabine

Sylviahobbycards zei

Prachtige kerstkaart,Monique.Mooi designpapier en een superleuk plaatje.Leuke details.Gezellige dag in Roermond.

Groetjes,Sylvia.

Wil Frutsel zei

Een bjoetie van een kerstkaart met mooie aparten kleuren. Schitterend met het bruin/ roze!!!
xx Wilma

Misseke zei

Schitterend kaartje is het geworden Monique - supermooi!
Geniet van het shoppen!

Groetjes,
Misseke

Chantal zei

Wauw Monique! Wat een prachtige, romantische kerstkaart! Ik zie er zoveel moois op :) Heel veel plezier met jouw dochter in Roermond!
Groetjes Chantal

Giny zei

Wauw, deze is ook alweer zo mooi!!

Lieve groet Giny

lenywim35 zei

Hi Monique.
Wat heb je een mooie 3D kaart gemaakt/ 3D wil niet zeggen, dat je dat moet doen met een plaatje, maar wat jij hebt gedaan is zeker 3 dimensionaal. Wij hadden thuis kaarten, die je alleen met een rood/groen brilletje kon bekijken. Dan kwamen de beelden als het ware los van de ondergrond. Heel jammer, dat ik niet weet, waar of die zijn gebleven. Altijd kapers op de kust natuurlijk.Maar misschien komt het door de hobby, dat ik er nu steeds aan denk. (Al jaren hoor. ). Vroeger had ik het te druk met korfbal,om daaraan te denken. Dus jouw kaart is perfect 3 D. Ik ben hem wel aan het maken met een 3 D okaatje. Ik had nog wel 10 kerstsnoesjes en dat vind ik altijd leuk voor een kerstkaart.
Zo zie je , dat jouw kaart weer de perfecteis. gr leny w

Rosina zei

Prachtig kerstkaartje Monique...ik keur het goed als 3D hoor...Ik moet ook nog heeeeel diep in een la gaan zoeken voor een 3D plaatje...heb ze nog wel liggen volgens mij...

groetjes
Rosina

Hermien zei

Gezellig dat jullie op visite zijn geweest bij Ingrid, en die spulletjes van SU altijd mooi om die in je hobby voorraad te hebben.Volgende week donderdag ga ik weer richting Ingrid voor een workshop.
Ik hoop dat jullie bezoek aan Limburg geslaagd was....
Je kerstkaartje is weer een plaatje heel mooi gemaakt

Groetjes Hermien

Willeke zei

Deze is superleuk ! Ik vind alles goed bij elkaar passen.
Liefs en groetjes van Willeke
Made by Willeke