dinsdag 17 maart 2015

Voorjaarsmoeheid

Hallo lieve blogvriendinnen,

Ik had jullie nog een foto beloofd van de krokusjes. Ik denk dat dit het juiste moment is om ze op de foto te zetten. Straks slaat het weer om en dan is de mooi eraf.


Verderop beginnen de tulpen en narcissen al op te komen en volgens mij hebben we achterthuis hyacinten. Er komt nog heel wat moois bij.

Het is een beetje rustig op mijn blog. Ik ben zo moe....ik heb niks geen energie. Dit gaat al een paar weken. Ik weet het aan de griep maar volgens de huisarts duurt dit te lang. Gisteren heb ik bloed af laten nemen. Hopelijk komt daar iets uit.

De ene dag gaat het goed en kan ik van alles doen en de andere dag weet ik niet hoe ik de dag door moet komen. Slaap ik veel en ben ik al blij als ik de simpele dingen in het huishouden kan doen. Ik heb de kabouterjes nog steeds niet gevonden. Ook mijn inspiratie foetsie.....

Als ik geen berichtjes achterlaat op jullie blog, wil dat niet zeggen dat ik niet geweest ben maar ik heb gewoon de puf niet om te typen. Ik zie al jullie moois wel hoor!

Ik hoop dat ik gauw weet wat er aan de hand is en dat ik snel weer hele verhalen bij jullie kan typen.

Liefs Monique

22 opmerkingen:

Chantal zei

Oh wauw Monique! Je hebt niets teveel gezegd ... wat is dit mooi zeg! Adembenemend!! Wat naar om te lezen dat je steeds zo moe bent! Ik hoop dat er snel iets uit je bloedtest komt want dit is echt niet leuk :( Heel veel sterkte en beterschap :)
Groetjes Chantal

Anoniem zei

Geniet van deze bloemenpracht en sterkte met je gezondheid!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Hilda Seine Sterken zei

Take time to enjoy the simple things in life.
Beterschap ;-).
groetjes Hilda

Hermien zei

Vervelend Monique ben benieuwd of er iets uit de bloedtest komt, probeer maar te genieten van de mooie bloemenpracht op de akkers...
Beterschap

Groetjes Hermien

groetjes Hermien

Misseke zei

Een pracht van een foto Monique.
Zorg goed voor jezelf hoor en hopelijk gauw wat beter ;).
Groetjes,
Misseke

Diny zei

Prachtige foto Monique....en wat je gezondheid betreft....denk vooral goed aan jezelf op het moment...en luister naar je lichaam.
Groetjes en heel veel beterschap,
Diny

trijntje zei

Hoi Monique. Wat doet dat er lekker voorjaarsachtig uit. Mooi die gele crocussen. Maar rustig aan. Soms moet je je even laten gaan ........ Veel sterkte. Groeten Trijntje

Anita zei

Wat een schitterend uitzicht! Beterschap!
groetjes Anita

GerJanne zei

Hee Monique!! Wat heb je een mooi uitzicht vanuit je woonkamer!
Maar wat balen dat je zo moe blijft!
Ooit had ik dezelfde klachten als jij. Toen ging ik naar de huisarts en ik zei (nadat ik de klachten had verteld) : "ach, zal wel voorjaarsmoeheid zijn." Blijkbaar zei ik het wat cynisch, want toen zei hij: "dat is een serieuze klacht hoor!" Gelukkig ging het daarna snel over. Maar dat hoop ik voor jou ook!
Liefs,
GerJanne

Rosina zei

je uitzicht op die prachtige bollenvelden is schitterend Monique...probrre er maar van te genieten
En wat vervelend voor je dat je zo moe blifjt...hopelijk komt er binnenkort de uitslag met wat er aan de hand is...en maak je niet druk om ons hoor...Denk eerst maar jezelf...beterschap ermee...

groetjes Rosina

Rosina zei

je uitzicht op die prachtige bollenvelden is schitterend Monique...probrre er maar van te genieten
En wat vervelend voor je dat je zo moe blifjt...hopelijk komt er binnenkort de uitslag met wat er aan de hand is...en maak je niet druk om ons hoor...Denk eerst maar jezelf...beterschap ermee...

groetjes Rosina

Rosina zei

je uitzicht op die prachtige bollenvelden is schitterend Monique...probeer er maar van te genieten
En wat vervelend voor je dat je zo moe blifjt...hopelijk komt er binnenkort de uitslag met wat er aan de hand is...en maak je niet druk om ons hoor...Denk eerst maar jezelf...beterschap ermee...

groetjes Rosina

Anita van Merode zei

Zekers een heel mooi zicht! Maar wat lees ik nu? Vervelend is dat toch!!! Hopelijk komt er snel verbetering in! En kunnen ze zien wat er aan de hand is aan de hand van uitslag.
Heel veel beterschap! Enne dat bloggen....komt later wel!! Ik begrijp je volkomen.
Groetjes Anita

Marja Kenter zei

Wat een mooi uitzicht joh. Wij zijn voor 5 dagen op Texel. Hebben vanochtend een heel eind gefietst Door de duinen en kwamen hele stukken grond tegen vol met sneeuwklokjes, dat vind ik ook zo mooi, daar word ik blij van.
Wat vervelend dat je zo moe blijft. Hopelijk komt er snel een oplossing.
Groetjes Marja

Scraptastisch zei

Zo en dit is jouw uitzicht!!! Nou dat kan slechter hè! Hier zou je toch power
van moeten krijgen monique! Zeer vervelend als je niet zo fit bent als anders!
Maar misschien toch wel nasleep van de griep hoor! wie hem heeft gehad, klagen
dat ie zo'n lange nasleep heeft! Het wordt nagekeken en komt vast wel goed!
Knuf van Gerie

Ellie Bakker zei

Wat een prachtig gezicht dat is helemaal voorjaar als je de krokusjes weer ziet. Hopelijk gaat het gauw weer beter met je doe maar lekker rustig aan.
Groetjes Ellie

Sylviahobbycards zei

Wat een prachtig uitzicht, Monique. Ik kijk op de keuken van de overbuurman een groot verschil :).Daar wordt ik ook niet vrolijk van. Hiervan wel ...

Ja ik ben het met Gerie eens . Iedereen die deze griep heeft gehad hoor ik klagen dat ze maar zo moe blijven. Maar erna laten kijken kan natuurlijk geen kwaad. Beterschap.

Groetjes,Sylvia.

Tineke van der Linden zei

Schitterend is jouw uitzicht! Om jaloers op te worden....zoveel kleurenpracht.
Vervelend dat je je niet zo fit voelt als je zou willen. Het kan best een nasleep zijn van de griep. Is er ook op vit. D geprikt? Dat heeft bij mij bijna 2 jaar geleden voor ook veel narigheid gezorgd. Ik was ook moe, futloos, weinig energie. Nu slik ik elke dag vit. D en voel me veel fitter.
Hoop dat je je snel beter voelt!
Groetjes Tineke

Annigide zei

Zorg eerst maar goed voor jezelf, reageren komt later weer wel. Wens je veel beterschap. Enne van zulke foto's wordt je in ieder geval al een stuk fitter.
groetjes angelique

Margo zei

Hoi Monique,
wat mooi zeg zo'n veld vol krokusjes !
Ik hoop dat je snel antwoord hebt van de dokter wat het zou kunnen zijn, is echt niet fijn, ik had hetzelfde nu ongeveer 1.5 jaar geleden, ik had een te lage bloeddruk, maar echt altijd, ik ben sindsdien dus aan de medicatie (en veel chips :) ) en nu gaat het weer goed ! Ik duim dat het voor jou even eenvoudig is en dat je er snel weer bovenop bent !
Liefs
Margo

Giny zei

Prachtige foto, Monique.
Enne dat reageren komt wel weer hoor.
Knap meer eerst lekker op.
Hoop dat de oorzaak snel gevonden wordt.
Beterschap.

Lieve groet Giny

Willeke zei

Hoi Monique,
prachtige foto ! Dat is genieten van zo'n uitzicht.
Hoop dat je je snel wat beter voelt,
groetjes van Willeke