vrijdag 9 januari 2015

Vriendschap!

Goeiemorgen allemaal,

Bedankt voor je mooie en lieve reactie op mijn kerstkaart en inktkaart. Ik vergeet dat wel eens te melden. Maar ik ben er hartstikke blij mee!

Gisteren ben ik met een vriendin uit geweest. Het was de bedoeling om te gaan winkelen. Maar om nou te zeggen dat het daar heerlijk weer voor was.....
We zijn begonnen met koffiedrinken, overgestapt op de lunch en na 2 uur maar eens richting de winkels gelopen. Uiteindelijk zijn we bij Douglas belandt en omdat het daar ook zo rustig was hebben we allebei een kleine make over gehad. Met koffie erbij! Het was super gezellig en mijn knip is weer iets lichter ;-)
Ondanks het weer heb ik genoten van de vriendschap van mijn vriendin. Ik stuur haar daarom vandaag deze kaart. Ze leest mijn blog niet dus kan ik hem plaatsen.


Ik heb deze kaart gemaakt met een andere lieve vriendin. We zijn er samen voor gaan zitten met heel veel kleuren inkt en hebben een hele serie triple layer cards gemaakt. Waarvan dit er 1 is. De rest volgt.

Op de achtergrond hoor je al dagen over de aanslag in Parijs. Ik word daar verdrietig van. Waarom kan het niet zo zijn dat alle mensen op de wereld  net zulke vriendschappen onderhouden als dat ik die heb en vele van jullie ook.

Respecteer elkaar zoals je bent. 
Er is vrijheid van meningsuiting, ook dat hoor je te respecteren. 
Ook al vind ik dat het wel minder kan. Maar we leven nu eenmaal in een wereld die bol staat van social media. Daar kom je niet meer onderuit.
Dat zou een goed voornemen moeten zijn voor iedereen!

Ik laat deze kaart bij de Egel meedoen - Alles mag!
Ik stop er weer mee voor vandaag.
Wie weet tot morgen!
Liefs Monique

16 opmerkingen:

Anoniem zei

Fleurig!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Anita zei

Lekker zo'n relax dagje met je vriedin,
leuke kaart stuur je naar haar toe.
groetjes Anita

Marja Kenter zei

Wat is dit een mooie kaart. Ik heb een tijdje geleden een workshop gedaan bij Dora van Dora-knutselhoekje.blogspot.nl en zij had ook dit onderwerp. Helaas heb ik die niet gemaakt maar ik vind het wel de moeite waard om toch ook eens te gaan proberen. Je hebt me op een idee gebracht.
Groetjes Marja

Ingrid Reyners zei

Oh wat heerlijk Monique een relaxdagje met je vriendin, klinkt allemaal gezellig. Wat ga je haar een mooie kaart sturen, en wat lief van je. Groetjes Ingrid

Wil Frutsel zei

Prachtig Monique. Heel mooi zoals je het patroon hebt laten doorlopen!!
xx Wilma

Marleen van der Most zei

Schitterende kaart Monique!
Prachtig gemaakt.
Vast een fijn weekend en lieve groetjes, Marleen

Maria Loyen zei

Super mooi kaartje voor je vriendin.
Groetjes Maria

Misseke zei

Een pracht van een kaart is het geworden Monique, supermooi gedaan.
Groetjes,
Misseke

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een mooie layer-kaart Monique. De kleurtjes die je gecombineerd hebt spreken mij wel erg aan. Fijn dat je zo genoten hebt met je vriendin vandaag en zij kan nu nog nagenieten met je mooie kaart. Dank je voor je deelname aan de challenge bij de Egel. Fijn weekend...
Lieve groetjes Miranda

Josje zei

Mooie kaart maar je hebt ook mooie stempels gebruikt

GerJanne zei

Ha Monique,
ik wist niet dat dat zo heette, een triple layer card. Ik heb een ingekleurde liggen die ik dus bij Dora kleurde. Ik ga er binnenkort een kaartje mee maken. Jouw kaart is super mooi gelukt. En je vriendin wordt hier vast blij van.
Je hebt gelijk, al die rottigheid in Parijs en Frankrijk. Ik hoorde net op de radio dat Frankrijk gewaarschuwd is dat er meer aanslagen volgen als ze de Islam blijven bestrijden. Hopelijk trekken ze het zich wel aan, want ze moeten wel onschuldige slachtoffers voorkomen.
Dank je wel voor het meedoen bij de Egel.
Groetjes,
GerJanne

Hermien zei

Tja verschrikkelijk wat daar gebeurt is, daar mogen we best bij stil staan.
En vriendschap dat is idd een heel kostbaar geschenk dat we goed mogen koesteren, je kaartje is prachtig.

groetjes en een fijn weekend

Erica ♥ zei


Wat leuk dat je meedoet met onze eerste Challenge !
Wat gaaf dit kaartje, ik vind het altijd een mooie techniek
zo op deze manier stempelen, heel mooi ☺
Veel succes met de Challenge.

Liefssss Erica
{Heidebloempjuh}
{DT De Egel}

Anja zei

Hij is erg mooi geworden! En dat je er dan ook zo'n leuke bestemming voor hebt, helemaal super. Ik heb deze techniek deze week voor het eerst uitgeprobeerd, maar ben er helemaal weg van. Nu dus zorgen dat ik mijn voorraad stempels wat uit ga breiden met exemplaren die hier geschikt voor zijn ;-)

Lieve groetjes, Anja

Hobbywinkel De Egel zei


Super dat je meedoet met onze eerste Challenge !
Bedankt voor je deelname en veel succes.

{Blog De Egel}

Nelleke zei

O, mooi die vlinders en dan zo gemaakt. prachtig zo. Fijn dat je meedoet met de uitdaging van de Egel. Groetjes, Nelleke