donderdag 8 januari 2015

52 weeks to Christmas


Hallo lieve blogvriendinnen,

Als jullie denken dat jullie hier nog nooit zijn geweest.....klopt niet hoor. Ik heb alleen een nieuwe blogachtergrond geplaatst. Ben de hele week al naar iets nieuws op zoek. En geloof dat ik het nu gevonden heb. Wat vinden jullie ervan?
Ik dacht nieuw jaar, nieuwe look ;-)


Het is alweer donderdag 8 januari. Wat gaat dat snel! En het is alweer tijd voor de 2e kerstkaart van dit jaar. Ik heb er nog steeds zin in, jullie ook?

Er werden vorige week bijna elke dag kerstkaartjes geplaatst. Dat is niet de bedoeling, mag natuurlijk wel, maar niet voor 52 to weeks..... Als je mee wilt doen, heb ik hier nog een stukje van de regels voor jullie gekopieerd:

Het is de bedoeling dat je iedere donderdag je kerstkaart plaatst op het blog, tenminste als je die week mee wil doen.
Op het einde van de maand is er een challenge waar je een week lang aan mee kan doen, met iedere keer een andere uitdaging.
Het is niet verplicht om iedere week mee te doen, dat moet je helemaal zelf bepalen. Maar heel leuk als je wel mee doet.

Om een reactie achter te laten als DT leden is het alleen maar te volgen als de kaarten op de donderdag op jullie blog verschijnen. Dan komen ze namelijk bij 52 weeks to Christmas op de blogrol te staan en is het overzichtelijk. In de week van de challenge kun je je kaart echt plaatsen en kunnen wij het ook duidelijk zien wanneer er een nieuwe kaart is geplaatst.

Voor zover de huishoudelijke mededelingen ;-)


Nu mijn bijdrage voor deze week.
Ik heb nog heel veel restjes liggen en wat is er dan mooier om via een sketch te werken. Vind ik zowieso wel heel leuk om te doen. Vandaag een rode kaart. Volgende week? Daar ga ik het weekend eens over nadenken..

Maar eerst ga ik vandaag eens even starten met een uurtje fysiotherapie. Dinsdag moest ik ook maar ik moest er om 5.00 uur 's morgens uit. Manlief is weer een weekje weg. En ik ben er om 6.30 uur nog maar weer ingedoken. Nooit weer doen! Toen was het ineens kwart over 9 en was ik inmiddels al een half uur te laat voor de fysio....pffff
En na de fysio ga ik gezellig in de regen winkelen. Is het de hele week mooi weer.......dan maar lekker lang ergens lunchen en heel wat kletsen. We hebben elkaar 4 maanden niet gezien dus genoeg stof tot praten.

Allemaal een hele fijne dag!

Liefs Monique

14 opmerkingen:

Anoniem zei

Supertof met die Kerstman!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Anita zei

Je kerstkaart is mooi geworden met al de leuke restjes papier.
groetjes Anita

Diny zei

Wat een leuke kerstkaart heb je gemaakt.....leuk DP papier heb je gebruikt en de houten sterretjes maken het geheel mooi af!

Groetjes Diny

Misseke zei

Een pracht van een kerstkaart heb je gemaakt Monique, supermooi gedaan.
Groetjes,
Misseke

Wil Frutsel zei

Prachtige kerstkaart Moniquem, mooi plaatje en prachtig papier!!
xx Wilma

Bep zei

Hoi Monique,

Wat een prachtige kerstkaart en een mooi plaatje.

Gr...Bep (DT member 52 weeks to Christmas)☺ ☺ ☺

Epie Posthumus zei

Mooie kerstkaart Monique , prachtige achtergrond en de
kerstman is een topper , leuk zo met de houten sterretjes.
Sterkte met de Fysio , winkelen altijd gezellig ;)
Grtjss Epie DT

Crea S zei

Wat 'n heerlijke, nostalgische kerstkaart Monique! Liefs,
http://littlecreass.blogspot.be/

Maria Loyen zei

Mooie nieuwe bloglook heb je gemaakt. Je kaart is ook ontzettend mooi geworden.
Groetjes Maria

trijntje zei

Prachtig Monique. Leuk achtergrond, even wennen.... Je kaart is prachtig. Leuke kerstman. .mooi papier. Groeten Trijntje

Crea Astrid zei

Wat een prachtige kerstkaart heb je gemaakt. Mooi papier ook.

Groetjes, Astrid.

Hermien zei

Leuk kaartje Monique, prachtige restjes heb je gebruikt.

groetjes Hermien

Ingrid Reyners zei

Wat een leukerd is het geworden Monique, bedankt dat je de huishoudelijke mededeling nog even op je blog hebt vermeld. Hopelijk gaat het helpen. Groetjes Ingrid

Anita van Merode zei

Ik zal niet overal een berichtje zetten haha. Maar heb even door al het moois heen gescrold, want kon het niet bij benen! Maar wat geweldig mooi allemaal!!! Echt top kaarten!
Kan nu weer een beetje fatsoenlijk typen, door niet al te veel fouten maken. Door dat duizelige ging dat wel erg moeizaam, hihi.
Groetjes Anita