woensdag 26 november 2014

Een verjaardagsfeestje!

Hoi, hoi,

daar zijn we nog een keer vandaag. Weer terug uit het ziekenhuis. Nu wachten op een oproep voor een MRI scan voor Laura's knieën. Er groeit extra bot aan de binnenkant van de knieën. Dat irriteert en moet waarschijnlijk weggehaald worden.

Niet gebeld door Sint Niek op Q-musiq. Morgen weer nieuwe kansen. Wel gisteravond op de radio geweest. Bij Repeat of Niet. Het liedje van Tom Odell. Zo mooi.....lijkt op liedjes van de Beatles. Dat had ik gesms't en werd binnen een minuut terug gebeld. Daarna werd ons gesprekje uitgezonden op de radio......dat klinkt gek! Maar superleuk.

Maar nu nog een kaart. Vandaag is GerJanne jarig. En ik zag al een heleboel kaartjes voorbij komen. Hoe ze het altijd voor elkaar krijgt weet ik niet. Maar ze reageert altijd! Ik mis nog weleens een kaartje. Dus heeft ze het wel verdiend dat ze een heleboel mooie kaarten krijgt vandaag.

Deze kaart heb ik haar gestuurd:

ik heb hem gemaakt van een MD paperbloc - Nostalgic Pictures - PK9117
Ik heb een basiskaart van oudroze karton gemaakt. Daarop babyroze karton en toen dessinpapier. Afgemaakt met leuke hoekjes, de rozenstans van Noor heb in 2 geknipt en bewerkt met Vintage photo. Naast de 2 roosjes zie je nog de roll up roses van Noor. Ik heb alles gedistressed met de distresser van Tim Holtz. En gefeliciteerd is gedaan met de Typewriter stamps.

Er moet natuurlijk wel gestempeld worden dus heb ik de stempel van Crealies gepakt en hier en daar wat aangebracht.
Ik wilde een kaart maken in de stijl van GerJanne. Maar dat is niet gelukt. Dat is een kunst op zich :-)

Zo dat was weer een hele lap tekst. Nog even een workshop voorbereiden voor morgenvroeg en dan lekker op tijd op bedje.

zie jullie gauw terug!
Liefs Monique


14 opmerkingen:

trijntje zei

Hoi Monique, prachtig deze kaart voor Gerjanne. Supermooi gemaakt. je kaart hieronder is ook geweldig. Wat een supermooie details Groeten Trijntje

Wil Frutsel zei

Mooie kaart Monique, maar de kaart hieronder vind ik zooo geweldig mooi. Toppie!!
xx Wilma

Hermien zei

Mooi kaartje Monique, ik hoop ook dat ze veel post heeft mogen ontvangen.
Tja en ieder zijn eigen stijl, ik probeer meestal ook kaartjes te maken die bij de ontvanger past!
Veel plezier morgen met de workshop ik mag morgen ook weer aan de slag.

Groetjes Hermien

Scraptastisch zei

Hoi Monique,
Zal GerJanne nu geen postjes missen? Ze is inderdaad heel trouw in haar bezoekjes op de bloggen, maar ik sla er ook wel eens wat over hoor
al probeer ik het wel, maar als je een dag niet op de bloggies ben geweest kan ik het ook niet meer bijhouden en inhalen! Hoeft ook niet ik ben vanmorgen ook niet bij jou geweest je bent niet bij te houden, hihi. Je kaart van vanmorgen is ook een bjoetie, maar wouw GerJanne wordt ook door je verwend, ze zal hem prachtig vinden! Misschien lig je nu al in je bedje en morgen weer gezellig een workshop! Sterkte met je dochter ook een naar vooruitzicht! Net wat je zegt....eerst maar haar rijbewijs halen! Veel plezier morgen en lieve groetjes van Gerie

Ans S. zei

Super mooie kaart heb je voor GerJanne gemaakt met veel leuke details.

Groetjes Ans

Anoniem zei

Super kaartje!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Ingrid Reyners zei

Een hele mooie kaart heb je gemaakt voor GerJanne Monique, ziet er super uit, en de postbode in Twello heeft volgens mij extra uren moeten draaien om al die post bezorgd te krijgen. Maar het is waar wat je schrijft, hoe ze het voor elkaar krijgt ik weet het niet, maar ze reageer echt altijd, en dan ook nog met hele verhalen, kijk leuke kaart kan ik ook nog wel knippen en plakken, maar zo gaat dat bij haar niet. Ik vind het super knap. Veel plezier met je workshop vandaag. Hartelijke groet Ingrid.

GerJanne zei

Ik word er verlegen van! Ik typ gewoon snel en heb niet zoveel slaap nodig...
Maar je kaart is echt super Monique! Ik heb je al gemaild om je te bedanken, maar ook nog even langs deze weg mijn dank. Het is een plaatje. En ik vind het juist heel leuk om een kaart te krijgen met de stijl van de maker zelf. Dat zegt meer, als je je hart er in kunt leggen. EN dat lukt niet altijd als je je aanpast...
Liefs en sterkte met Laura!
GerJanne

jolanda zei

mooie kaart

Misseke zei

Een pracht van een kaart heb je gemaakt Monique - supermooi!
Groetjes,
Misseke

Bernadet zei

Gaaf kaartje Monique!!

Crea Astrid zei

Wat een prachtige kaart heb je voor haar gemaakt. Ik zie dat ze er erg blij mee is. Daar doe je het toch voor. Mooie details heb je erop verwerkt.

Lieve groetjes, Astrid.

Claudia Rogier zei

Hoi Monique,

Kei leuk kaartje.

grtjs
Claudia

Anita van Merode zei

Prachtig, ook ik heb het een en ander gemist bij je, nou ja gemist...druk om overal te reageren op dit moment. Doe af en toe een aantal. Nu ben jij volop aan de beurt hoor!! ;-)
Groetjes Anita