zondag 20 juli 2014

Nieuwe Challenge bij Knutsels en Kadootjes

Hallo allemaal,

hebben jullie het ook zo warm gehad gisteren? Het was 31 graden bij ons in huis en 39 graden achterthuis. Dus de keuze was binnen blijven. De temperatuur is vanacht gezakt naar 25,5 dus het is even heerlijk toeven in huis en buiten is het bewolkt dus ook daar zal het fijn zijn.

Nu even de tijd om een een kaartje te plaatsen. Er is weer een nieuwe challenge gestart bij Knutsels en Kadootjes met als thema Alles mag. We wilden jullie het niet te moeilijk maken met dit warme weer.

Dit is mijn bijdrage
Ik ben op dit moment met bister en inkt bezig. Ik vind het een heel gaaf product. Het is elke keer weer anders.
De boom en en de tekst heb ik met witte embossingpoeder gedaan. De kleuren bister die ik heb gebruikt zijn rood, geel en blauw.
De bloemen heb ik bewerkt met chloor. Wel eerst gestempeld met stazon. Die blijft mooi zwart.

Ik hou het kort vandaag. Heb wat last van de warmte. Ik hoop dat jullie allemaal weer meedoen en komen kijken bij mijn collegaatjes.

Liefs, Monique

6 opmerkingen:

Anja zei

Ik heb hem gister live gezien bij Bianca, hij is nog mooier dan op de foto!! Je hebt er weer een leuke verslaving bij ;-)
Fijne zondag nog, ik denk dat wij vanmiddag even het water induiken.
Liefs Anja

Ingrid Reyners zei

Mooi gemaakt Monique, maar dat had je al gelezen. Ik vind het heel knap om met deze techniek te werken. Super. Ja ik zit ook lekker binnen, dadelijk gaan we naar een familie film, lekker koel! Fijne avond!

Josje zei

mooi gemaakt monique mooi van kleur

Lenie zei

Mooie kaart.
groeten Lenie

trijntje zei

Hoi Monique heel mooi deze kaart met de verf techniek. Groeten Trijntje

Lynne K zei

Hello Monique. I really like this card! I love the white tree against the beautiful background. And the butterflies, so pretty. I'll look forward to seeing more of your work with Bistre. I don't think we can buy it here in the UK, but the Brusho powders I've been working with must be similar, I think. Thank you for your lovely comment on my blog, and for becoming a follower. I'm happy to follow yours too.

Lynne