maandag 14 juli 2014

Hallo allemaal,

Het voetbalvirus is weer voorbij. Voor de liefhebbers is er nog de Tour. Niet voor mij.....Ik ga liever freubelen.

Morgen komt onze Laura weer thuis na een weekje Italië. Aan de foto's die ik af en toe krijg zie ik wel dat ze het enorm naar de zin heeft. Maar ik vind het heerlijk dat ze er morgen weer is. Mijn wervelstormpje is dan weer thuis!

Ik ben de afgelopen weken bezig geweest met het Creabestkampioenschap. Die is nu afgelopen en nu heb ik natuurlijk een heleboel creaties klaar liggen om te posten.

Een paar heb ik al laten zien. Deze nog niet.....

Ik heb restjes papier gebruikt waarvan ik niet meer weet van wie het is. Wel dat ik het bij AnmaCreatief heb gekocht dit voorjaar op de beurs in Hardenberg.
De jurk heb ik als afdrukje van een vriendin gekregen en ingekleurd met aquarelpotloden. Wat je niet zo goed kunt zien, is dat ik de plooien van de jurk heb bewerkt met clear embossingpoeder. Achter de jurk zit een stukje thule en ook de vlindertjes heb ik met clear embossingpoeder bewerkt.
De tekst dream komt van een stempel van Kaiser craft - True Romance. Deze is o.a. verkrijgbaar bij Bianca's Toko

Als ik nu zie wat er klaar ligt om op de foto te gaan, dan is dat weer heel anders dan dit.
Het lukt me niet om me aan 1 stijl te houden. Maar dat maakt het ook wel weer leuk.
Ben benieuwd wat jullie van mijn droomjurk vinden.

Liefs, Monique

9 opmerkingen:

GerJanne zei

Hoi Monique,
wat een enige creatie heb je gemaakt! Knap dat je mee deed met de Creabest kampioenschappen.
Vraagt best veel tijd, denk ik.
Je jurk vind ik super! Maar hoe moet ik die embossing clear zien? Ik weet ook niet zo goed wat het is. gaat het bewerkte deel daarvan glimmen?
En trouwens ik vind het wel prettig dat je niet 1 stijl hebt. Dan blijft het elke keer verrassend om te komen kijken. Ik heb wel eens bij mensen dat ik echt denk die had ik toch al gezien, maar dnan lijkt het erg op elkaar...
Groetjes en veel plezier met Laura en haar verhalen!
GerJanne

Kreatief met Maria zei

Hoi Monique
Wat leuk dat je mijn blog gevonden hebt en volger bent geworden. Natuurlijk kom ik ook een kijkje nemen bij jou. Je maakt prachtige kaarten, ik ben dan ook meteen je volger geworden. Groetjes Maria

Hanny zei

Wow, wat een prachtige kaart, die jurk is echt een blikvanger, zo mooi gemaakt en gekleurd. Het stukje tule geeft het net wat extra, erg leuk. Fijne dag, liefs Hanny♥,
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Wil Frutsel zei

Mooie kaart Monique, schitterend gemaakt met leuke details.
liefs Wilma

Ans Gilbert zei

Hoi Monique,
schitterende creatie heb je gemaakt, wat een prachtige jurk, fijn dat Laura vandaag weer thuis komt, liefs Ans

Just me... zei

Wat een mooie en chique kaart... de jurk vind ik schitterend! Leuk dat je weer volger bent geworden op mijn nieuwe blog en ik ga natuurlijk jou blog ook weer volgen. Fijn is het hè als je dochter weer gewoon thuis is... Jeroen van ons is pas 4 dagen naar Limburg geweest maar was ook weer blij dat hij thuis was.

Liefs,
Diana.

Scraptastische hobby zei

Afwisseling is juist hartstikke leuk Monique. en jouw jurk is ook prachtig!! En wat leuk dat je hebt mee gedaan met de creabest kampioenschappen. We gaan dus nog meer moois zien! Dat wordt ook flink bijkletsen met je dochter over Italië, maar ook jullie heerlijke dagen!
Liefs van Gerie

hildascrapcorner.blogspot.nl zei

Prachtig Monique!
Erg mooi gemaakt.
Groetjes Hilda

Anja zei

Wat een mooie jurk! Ik heb er nog geen tijd voor gehad om hem te gebruiken ;-)
Mooi dat stukje tule erachter. Door de kleur springt de jurk er echt uit.
Hest weer mooi doan!
Liefs Anja

One of a kind

Hallo allemaal, daar zijn we alweer met de reminder van Knutsels en Kadootjes. Er zijn al weer 2 weken om. We hebben al heel veel leuke inze...