dinsdag 13 mei 2014

Verjaardag

Hallo lieve allemaal,

Morgen is mijn vader jarig en wordt al weer 71. Aangezien hij mij niet volgt op mijn blog, kan ik het kaartje rustig plaatsen.


Ik ben met stempelachtergrondjes bezig geweest en heb een plaatje van StudioLight gebruikt. Achter de bloem zit een stukje verband uit mijn verbandtrommel die toch over de datum was. Morgen moet ik nog even een drankfleszak bij mijn schoonmoeder halen. Die is te leuk om bij het oud papier te doen. Ik laat jullie binnenkort zien wat ik er mee ga doen.
Leuk om dingen te hergebruiken. En het kost je niets.

Dank jullie wel voor jullie lieve reacties op het ongeluk van Kevin. We zijn gisteren nog weer met hem op de foto geweest.  Hij kon opeens niet meer liggen en slaapt nu op Laura's bed. ( Verstelbare bodem)
De huisarts en wijzelf dachten dat hij door te niezen ineens nog een paar ribben had gebroken. ( Die al gescheurd waren en door te niezen gebroken) Maar dat is gelukkig niet zo. Zwaar gekneusd. Ook niet fijn.  Het hele weekend zijn vrienden over de vloer gehad. Ik heb nu bezoektijden ingesteld....pfffff...geen plek meer om zelf te zitten. Wel lief dat ze zich laten zien!

Ik ga straks zelf weer naar fysio en laat me vrijwillig martelen. Zo voelt het onderhand wel een beetje. Maar wie flexibel wil zijn moet pijn lijden...whahaahha.

Iedereen een fijne dag en waarschijnlijk tot morgen!

Liefs, Monique
8 opmerkingen:

Helen zei

wat een prachtige herenkaart. Groetjes, Helen

Ingrid Reyners zei

Kevin heeft een engeltje gehad, pff wat is dat erg om te horen Monique, wat zullen jullie geschrokken zijn! Nu herstellen, dat zal nog niet een twee drie makkelijk zijn, je moet hem natuurlijk ook helpen met dingen. Fijn dat zijn vrienden ook zo meeleven met hem, maar goed dat je bezoektijden hebt ingesteld, maar als ze eenmaal geweest zijn zullen we wel niet iedere dag op de stoep staan, of wel? Succes met de martelgang bij de fysio, als het maar helpt dan weet je ook waar je het voor doet!
Je kaartje voor je vader is super geworden zeg, maar goed dat hij niet op je blog kijkt, je hebt je lekker zitten uitleven. Sterkte en veel beterschap voor Kevin gewenst, lieve groetjes, Ingrid.

Anoniem zei

Dat is prachtig gedaan Monique, echt een mooie mannenkaart. Niet stoer of zo maar echt mooi gedaan. Zijn die achtergrondkaartjes echt allemaal stempels? Mooi hoor.
Groetjes Joke

Cards en Box bij Lady M zei

heel mooi kaartje voor je vader gefeliciteerd en sterkte met de patient en hopelijk krijg je gauw baat van de fisio groetjes maartje

Scraptastische hobby zei

Heel mooi je achtergrond papier Monique, heel mooi stempelwerk!
En een prachtig mannen kaartje is het geworden, en het is vast een koffie leut aan het plaatje te zien, hihi. Van harte Gefeliciteerd met je vaders verjaardag! En veel beterschap voor Kevin gewenst.
Liefs van Gerie

Ans Gilbert zei

Hoi Monique,
Je kaart voor je vader is prachtig, leuk plaatje, prachtige bloem ..telkens als ik die bloemen bij jou zie..denk ik..die wil ik ook, dat zijn toch ponsen van Nellie Snellen?? ben benieuwd wat je met de drankfleszak ?? gaat doen, raar woord eigenlijk..haha..
Beterschap met Kevin,liefs Ans

trijntje zei

Hoi Monique. Wat een prachtige kaart voor je vader. Gefeliciteerd hoor. Je paarse vogelkastje hierboven is ok erg leuk geworden. Groeten trijntje

Monique zei

Hoi Ans, die ponsen zijn inderdaad van Nellie Snellen.
Liefs, Monique