zondag 11 mei 2014

Mooi rood is niet lelijk!

Goeiemorgen allemaal,

Dank je wel voor jullie lieve berichtjes. Het gaat al weer ietsjes beter met de patiënt. Als ze zo jong zijn denken ze dat ze zo weer boven Jan zijn maar niets is minder waar.....We zijn een kwartier bezig hem uit bed te krijgen...

Alle goeie dingen komen langzaam niet waar?

Maar nu mijn kaartje voor vandaag. Een reminder voor de challenge van Knutsels en Kadootjes.


Ik ben op dit moment helemaal aan het inkten geslagen. 25 mei ga ik naar 1 van de ArtJourney dagen in Sleen en dan moet ik toch een beetje voorbereid zijn. Daar bij vind ik het ook hartstikke leuk om te doen hoor.

De stempels die ik voor deze kaart heb gebruikt zijn:
  • Butterfly Wishes, Pages en de nieuwe waterdrops small van Art Journey
  • Darkroom Door Foliage
                                        Panpastels die ik heb gebruikt:
  • 340.3 Permanent Red Shade
  • 340.8 Permanent Red Tint
  • 780.5 Raw Umber
Mijn man's favoriete kleur is rood. Vandaar.....

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren om mee te doen. Voor de challenge klik HIER.

Zo, dan gaan we nu aan moederdag beginnen. Ik heb gisteren van mijn man een mooie bos bloemen gekregen. Ik geloof de 3e sinds we 26 jaar geleden zijn getrouwd. Dus daar moet ik echt van genieten!
Wens jullie allemaal een hele fijne dag en een heerlijke week. 

Liefs, Monique


6 opmerkingen:

annekescardart zei

Zo dit figuur met vleugels spat er vanaf. De kleur van de liefde. Mooie achtergrond. Fijne dag Anneke.

Sylvia zei

Wauw!!! Wat een prachtige kaart. En de kleur vind ik echt super mooi.

Groetjes Sylvia

Cinderella zei

Mooie kaart
en ja heel herkenbaar die bloemen ik krijg ze nooit mijn man zegt altijd als ik je bloemen koop heb ik wat goed te maken dus nou ja wat moet je daar dan op zeggen !!!!
Wel van de kids 2 leuke bekers gekregen gevuld met hartjes snoepjes
En de tafel was gedekt toen ik beneden kwam (toen ik eindelijk naar beneden mocht komen ).
Een fijne moederdag
Cinderella

Scraptastische hobby zei

Monique ik loop enorm achter met bloggen, ik dacht ik ga een dagje lekker knutselen, maar als je een dag geen PC aan hebt gehad, weet je niet wat er allemaal is geplaatst en loop je het bijna niet in! Maar wat een heftig weekend hebbeen jullie achter de rug zeg met Kevin en ja dit is een risicovolle sport, maar ik snap dat je op dit soort dingen niet zit te wachten. Gelukkig is het nog redelijk goed af gekomen....Sterkte met alles....en je moet maar zo denken als de vrienden over de vloer zijn, hoef jij geen bezigheids therapeut te zijn, hihi.
En nu enorme spierpijn natuurlijk en alles doet zeer!!
Je reminder kaartje heb je weer heel knap gedaan met al die stempel technieken, ik heb er ook mee zitten stoeien...zwart/wit en nog een kleur...maar lukt me gewoon niet, hihi. Al snel zitten er andere kleuren bij...maar wie weet......
Ik zeg altijd zelf, a.u.b geen dure bloemen met Moederdag.....zo zonde na een week liggen zee in de prullenbak, met een goedkoop bossie ben ik net zo blij. En mijn man zegt altijd....je bent mijn Moeder niet.....waarheid als een koe!!!!!
Fijne Moederdag verder en lieve groetjes van Gerie

Ans Gilbert zei

Hoi Monique,
Je hebt een prachtige achtergrond voor de vlinderstempel, ziet er wel een beetje boos uit vind ik..wij zijn ook eens met een groep dames uit Hoogeveen naar Sleen geweest, workshop inkleuren, dat was eens maar nooit meer, ik heb er echt een hekel aan.. maar zo'n hele dag, dan leer je heel veel verschillende technieken..het stortregent hier al de hele dag, ben het echt zat..liefs Ans

Wil Frutsel zei

Prachtige techniek waar je een super kaartje mee hebt weten te maken.
liefs Wilma